reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Wow Puletta starsz sie:)super to wyglada i pewnie jeszcze lepiej smakuje:)

ja tam dzis rybe do piekarnika wsadzilam i tez zjadlam...jutro pizze robie:)

reklama
Pauletta- ja terz zdałam sobie sprawe jaką to mam wypoziomowaną podłoge;-):laugh2:, teraz waga stoji w jednym miejscu.
kurczaczek wygląda smakowicie, ja na jutro zaplanowałam własnie kuraka, dzisiaj była rybka
Rety kobito gubie sie juz gdzie i co pisałam do Ciebie, za duzo watków dukanowskich:-p;-):-)
Kasiuleczka- narobiłaś smaka tą pizza, a teraz straszysz ,ze bączki bedziemy hehe:-)
ewelcia, chlebek pierwsza klasa, rewelacja. No i ja właśnie z wielgachna prosbą, skoro podpowiedziałas że moge chlebki mrozic, to czy moge prosić o przepisik, zeby były takie duze proporcje. Sorki wielkie, ale mnie to trzeba jak krowie na rowie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
mikimauro no pizza pyszna byla ( tylko ze ja tak dawno nie jadlam pizzy i lakomstwo wygralo ze mná a poxniej umieralam-ojjj straszne to bylo) dzis juz obiadek zrobilam leciutki piers gotowana+ salateczka z tunczyka, jajka i ogórka kiszonego.
Tylko nie mam pojecia co jutro bede jesc.Moze jakies nalesniki umiksuje.
Ewelcia no chlebek to super wyszedl taki duzy. ja ostatnio kupilam oterby w Pl sklepie ala jakas masakra , pudelko duze a w srodku jakby kot naplakal moze ze 6 lyzek otrebów- wiec wole kupowac w super valu.

To ja sie tez przylacze..na dunkanie jestem od 1 stycznia(noworoczne postanowienie:tak:) i jak na razie z wagi 78 spadlo na 72,jeszcze 7kg do zrzucenia.W kazdym razie wchodze juz w 10:-).tez dzis upieklam chlebek-zrobilam go tak na keksowke dalam :szklanke otrebow owsianych,pol szklanki pszennych,pol szklanki skrobii kukurydzianej,2 lyzeczki proszku do pieczenia,serek wiejski light z tesco(ok.3/4),150g jogurtu naturalnego,3zoltka.Wymieszalam to wszystko,dodalam przypraw .potem ubilam piane z bialek i polaczylam delikatnie.Pieklam kolo godziny w 200stopniach.Zjadlam trzy kromki z musztarda i poledwica sopocka-pycha:-D.Otreby kupicie w kazdym Dunnsie i tesco-duza paka ok,2E.ja kupuje z Flahavan's oat bran,a z Odlumsa wheat bran,a skrobie kukurydziana z Shamrock-cornflour-niech nie zmyli Was nazwa,bo to jest skrobia,a nie maka.Mleko odtluszczone tez kupilam u mnie w Dunnsie-marvel-dried skimmed milk less than 1%fat.

Halo halo jest tu kto???:confused2: i dzisiaj sobie zaliczyłam marszo-bieg i tak jak założyłam doszłam do kolejnego celu trochę dalej i muszę przyznać że dzisiaj już było łatwiej jak wczoraj :tak: a do tego się nafutrowałam na noc bo przypomniało mi sie że nei zjadłam otrębów więc owsianka poszła w ruch i do tego muffinka z wędlinką i serkiem :sorry:ehhh a teraz leżakuję i spijam butlę z wodą :-)

Pauletta ja jestem:)

ja sledzia zjadlam na noc:rofl2:

u kawalek chlebka wczesniej...

ja juz mam dosc wody...latam na gore do kibelka non-stop

Puletta dizs wciagnelam szynke zapiekana z jajkiem i pomidorem w piekarniku mniam...
Mam kapusniak z niedzieli i bede robic pizze:)//mam tez kawalek ciasta marchewkowego,ktore pieklam w niedziele a wczoraj nie jadlam bo mialam bialko.

Ja na dole siedzialam...a kibelek mam tylko na gorze:sorry2::baffled:

Mam inny problem od piatku sie nie wyproznialam:-:)baffled:
tamtym razem nie mailam takiego dluuugiego zastoju.
Przez to waga mi nie spada...tzn mam dzis 58.8kg..ale suwaczka nie zmieniam....

reklama
Witajcie dziewczyny:-)

Ja dzisiaj mega zaganiana, sprzątanko w toku bo inspekcja bedzie [ mamusia przylatuje w pon.;-):-p] Wpadłam zerknąc co u Was kobitki, jak samopoczucie???
Ja dzisiaj na obiadek jak mowiłam kurak z pieca. Na sniadanie zjadłam dwa jajka na twardo i teraz klikając wciągłam plasterek polędwicy z indyka. Kompletnie nie jestem głodna, oby mi ten zapał pozostał do celu:tak:

Pauletta
- miałas rade z piciem wody, zdecydowanie za mało piłam, teraz chodze ze ścierą i butelka wody przy tyłku. Rano jak wstałam tak mnie jakoś pociągła prawa nerka [ ale tylko przez chwilke] wystraszyłam się mimo to i chleje ile wlizie :-p

Ewelcia
- moze Xenną się poratuj, albo najpierw jakąs herbatką rozluzniającą.

Do góry