reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
Cześć kobietki:-)ja się chciałam pochwalić, że kolejny kilosek już za mną! w sumie 8 straciłam, chociaż strasznie oszukuję na tej SB:zawstydzona/y:

wow super 8kg!!!:szok::szok::szok:
tez bym tyle chciala.
a powiedz ile juz stosujesz ta diete??
Ja mam zamiar od poniedzialku maz sie ze mnie smieje ze ja nie dam rady.
jeszcze musze kebaba zjesc przed ta dieta:-D:-D:-D,bo juz mi sie chce od paru dni

wow super 8kg!!!:szok::szok::szok:
tez bym tyle chciala.
a powiedz ile juz stosujesz ta diete??
Ja mam zamiar od poniedzialku maz sie ze mnie smieje ze ja nie dam rady.
jeszcze musze kebaba zjesc przed ta dieta:-D:-D:-D,bo juz mi sie chce od paru dni

jestem na SB około 3 tygodni, ale tak jak pisałam, sporo oszukuję:zawstydzona/y: mąż mnie często zabiera na obiadki do restauracji , a tam...same wiecie:zawstydzona/y: no ale troszkę zrzucić mi się udało, mimo tych wpadek. I jeszcze duuużo do zgubienia przede mną!

Kobietki tak sobie podczytuje o tej diecie i musze powiedziec ze wyglada obiecujaco. Czy jest mozliwosc aby ktoras z was podeslala mi ta ksiazke na mojego e-maila. frog4@op.pl
Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkie powracajace do formy mamuski

juz mam ta ksiazke dzieki ms.marple:-).
to ktora zaczyna od poniedzialku???
ja mam taki zamiar:-D.
zjadlam reszte czekolady z orzechami zeby mnie nie korcilo i jeszcze kebaba musze zjesc ale to moze jutro:-D:-D i dietke moge zaczynac

halo
proszę się pochwalić rezultatami diet
u mnie mało tylko 2kg przez tydzień:wściekła/y: ale 5cm mniej w pasie i 1cm w biodrach:eek:
i jestem trochę rozczarowana, bo żadnych grzeszków nie było
aine tobie to dobrze;-):-)

reklama
Beatka wlasnie spr poczte i nic nie dostalam wiec bede wdzieczna jak mi podeslesz. Dziekuje ci bardzo:-) A tak zalezy mi na zgubieniu min 3 kg w 2 tyg bo maz zabiera mnie na wycieczke rocznicawa i chce dobrze wypasc w kostiumie kapielowym:-p:-):-)

Ewelcia jesli dostane szybciutko ksiazeczke i zdaze ja przejrzec to zaczynam od poniedzialku razem z toba. Bedziemy mogly porownywac wyniki.

Ostatnia edycja:
Do góry