reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

START: 13.02.2014r.

Wymiary:

talia (a raczej jej brak): 76,5 cm (-2,5)
brzuch w najgrubszym miejscu: 87 (-4cm!)
pupa (w najgrubszym miejscu) : 100 cm (-1cm)
udo (w najgrubszym miejscu): 58 cm (-2cm)

Schodzi schodzi! :) Póki co tylko dwa rodzaje ćwiczeń wykonuję, co drugi dzień, ale zacznę codziennie i coś jeszcze dorzucę do repertuaru :) Jestem niecierpliwa, dlatego wykonuję ćwiczenia najkrótsze jakie były, ale bardzo dobrze mi się je wykonuje : )

8 Minut - Pupa - YouTube - pupa

8 minut dziennie na miesnie brzucha - YouTube - brzuch

reklama
Bandytka- gratulacje!:-)

Ja zaczelam juz troszke cwiczyc, a ze nie minelo jeszcze 6 tyg od porodu to po cwiczeniach zaczelam troszke plamic krwia... chyba musze jeszcze jednak poczekac, bo dalej sie wszystko goi :-(

Ja wcielam plan w życie od marca och jeszcze bym sie tak w solarium naladowala nie chodzę ale teraz bym poszła :)

Idąć tropem Bandytki takze postanawiam motywować się na forum:-) Ja natomiast zamiast wymiarów mam zamiar zdj wstawiać, aby naocznie efekty obserwować:-p Co prawda bardziej aktywne ćwiczenia od marca zaczynam, bo jeszcze połóg się u mnie przedłuża,ale rozciagania i gimnastykę zaczęłam ;-)
startujemy z taką figurą:-p
P_20140218_162850.jpgP_20140218_162842.jpgP_20140218_162934.jpg

Załączniki

• P_20140218_162850.jpg
    P_20140218_162850.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 97
  • P_20140218_162842.jpg
    P_20140218_162842.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 95
  • P_20140218_162934.jpg
    P_20140218_162934.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 89
Kasia ale ty masz malutki brzuszek! boziu, nie to co mój zwis :( też się biorę za siebie, może dziś poćwiczę (jak starczy mi sił)

dziś oglądałam na profilu ewy chodakowskiej przemiany osób i aż mnie zazdrość zżerała, że można mieć takie samozaparcie. i postanowiłam też się w końcu za siebie wziąć. co prawda zdjęć nie wkleję ale pomierzę się. ale to później bo gdzieś mi centymetr wcięło :confused:

Ostatnia edycja:
vinga- dasz rade! :-) daj sobie miesiac, moze dwa z chodakowska i cwicz sumiennie, a juz nie przestaniesz jak zobaczysz jak efekty szybko przychodza:tak: ja taki brzuch mam dzieki temu,ze przed ciaza ostro cwiczylam, duzo na brzuch z ewa ch. i bardzo szybko wrocil do normy po porodzie :-)

Ja dzis zaliczylam pierwszy skalpel z chodakowska...Jezu zmachalam sie zdrowo...napocilam jak szczur :/ Formy u mnie zero :( Ale wyglądam jak dwa wieloryby wiec musze. Do wagi sprzed ciazy musze zgubic 12kg ...wiem masakra ale 12 i tak juz ubylo. Tylko wlasnie teraz waga stanela wiec musze jej troche pomoc. Waga sprzed ciazy to 73kg ale marzylo by mi sie 68...Nie wiem czy to realne...

reklama
Do góry