reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

reklama
szalone! normalnie szalone!:) ja tam za wieloryba robić będę...sporty odpadają na razie, zmęczona jak cholera jestem po każdym dniu, bez ćwiczeń:) no i oczywiście słodycze, jakie tylko mogę - PASJAMI zażeram!!! wiem, wiem, będę potem płakać, ale teraz bym płakała jakby mi jedzenie ktoś probował odebrać:)

i też się pomierzę, chociaż strach jest...:)

Oj bandyta Twój pomysł jest świetny! Takie zapisywanie na forum, śledzenie postępów i motywacja ! :) Będziemy trzymać kciuki abyś wytrwała! :)

Ja póki co zgubiłam 12 kg, zostało tylko 5 :p ale te 5 będzie zgubić najgorzej aczkolwiek chciałabym zrzucić 7 i stanąć na 50 kg :) Oby! :)

Diety jako takiej nie trzymam, staram się nie jeść słodyczy i się nie opychać na noc :) za jakiś miesiąc wracam do mojego nałogu sprzed ciąży czyli Zumby :) Nic tak nie spala kalorii jak godzina zajęć 2 razy w tyg :)

ja waże dokładnie tyle ile wazyłam przed ciązą....spadło całe 11 kg ale ale...żeby nie było za dobrze mam jeszcze co stracic po pierwszej ciązy...i takie 10 -15 kg w dół to wymarzona waga...dieta? ja myśle że dieta mamy karmiacej piersią dziecka kolkowego to wystarczające wyrzeczenie....a ruch? przy 2 dzieci życiu na wsi i 2 psach to ruch sam sie znajdzie...oby to dało efekty bo jestem notoryczny leń ćwiczeniowy...

ja to jestem ciekawa ile wże,ale pewnie spadku wielkiego nie bedzie :)
No a ja po cc,chyba za szybko ćwiczyc nie mog,zresztą tez nie czuje sie pewnie zbytnio

Ostatnia edycja:
Ja niby jestem po naturalnym porodzie, nacięcie ma może 2 cm, praktycznie od razu mogłam śmigać bo wcale źle się nie czułam ale jednak co do ćwiczeń to póki co też bym się wolała wstrzymać - dziś po godzinnym spacerze czułam jak mnie plecy i krocze bolą, więc na razie podziękuję:)

reklama
Maskara!

Włączyłam ten cały skalpel. Chciałam zaznaczyć, że BYŁAM osobą wysportowaną a tu... po 10 minutach miałam dosyć.A dzisiaj... zakwasy ;] GREAT!

Do góry