reklama
anbas
Mamusia Kubusia
Kasia a czy do treningu z chodakowska dorzucilas jakas specjalna dietę? Znaczy wiadomo ze słodycze na bok itd. Ale czy jakies soecjalne menu mialas? I ile tak realnie mozna schudnac przy regularnym treningu w krotkim czasie np. 3mies? Bo chyba wtedy chrzciny bede robic
Dziewczyny znajoma instruktorka poleciła te ćwiczenia 60 Minute HIIT Cardio and Abs Workout - Fitness Blender Tabata HIIT, Abs and Obliques Workout - YouTube
przede wszystkim pracują mięśnie brzucha i tyłeczek czyli to co nas najbardziej interesuje mówi że na początku bedzie trudno ja dziś padłam po 15 minutach i ćwiczymy co 2 dzień aby mięśnie miały czas się zregenerować
A tak wyglądam ja
18.02.2014 Dzień 1
57 kg
przede wszystkim pracują mięśnie brzucha i tyłeczek czyli to co nas najbardziej interesuje mówi że na początku bedzie trudno ja dziś padłam po 15 minutach i ćwiczymy co 2 dzień aby mięśnie miały czas się zregenerować
A tak wyglądam ja
18.02.2014 Dzień 1
57 kg
Załączniki
kasia150491
Mamusia synusia:)
Anbas- ja powiem szczerze, ze cwiczylam z chodakowska przez dwa miesiace, do tego biegalam po 30 min trzy razy w tyg, a diety nie stosowalam, (nawet jadlam slodycze, bo to moje uzaleznienie) a schudlam 5kg. Ale najwazniejsze sa w jej metodzie cm ktore gubimy, niekoniecznie kg
kasia150491
Mamusia synusia:)
Akuku- z cm to różnie, w zależności od miejsca to od 3 do 6cm mniej, ale zaznaczam,ze bez diety i ze słodyczami:-) ale same zobaczycie,ze po ćwiczeniach ma sie wiecej energii, endorfin i przede wszystkim ciało jest jedrniejsze i smuklejsze:-) także motywujmy sie dziewczyny i pokazmy ze styczniowe mamy sa super sexy!:-)
Ostatnia edycja:
vinga89
mamusia syneczków
no dobra to moje giga wymiary, nie ma czym się chwalić ale może dacie mi po doopie żebym się w garść wzięła
brzuch: 105!!! cm (czyli tyle co niektóre mają w 9 msc ciąży!) ah i brzuch mam taki sam jak cycki, cóż za symetria
talia 95cm
Udo: 60cm
pupa:109cm
katowanie sie z chodakowską czas zacząć
brzuch: 105!!! cm (czyli tyle co niektóre mają w 9 msc ciąży!) ah i brzuch mam taki sam jak cycki, cóż za symetria
talia 95cm
Udo: 60cm
pupa:109cm
katowanie sie z chodakowską czas zacząć
inomama
Fanka BB :)
i ja pomalu zamierzam wziac sie za siebie, ale bardzo pomalu...bo na razie nauczylam sie robic siku z Laurencja na reku i to koniec cwiczen jakby...
wymiary.....
brzuch - 80 cm (!!!!!!!!!!!!!)
biodra - e tam, biodra, zawsze mialam za wąskie, wiec niech sobie będą, jakie są
łydka - 32 cm
udo - 45 cm
wymiary.....
brzuch - 80 cm (!!!!!!!!!!!!!)
biodra - e tam, biodra, zawsze mialam za wąskie, wiec niech sobie będą, jakie są
łydka - 32 cm
udo - 45 cm
vinga89
mamusia syneczków
Inomama marzę żeby mieć takie wymiary! kobieto nawet po porodzie laska z ciebie
reklama
Podziel się: