reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Sama temat zaczelam i aż wstyd sie przyznac ale z dieta leze i kwixcze..ale obiecałam sobie ze żeby sie palilo i walilo to od piątku jadę z koksem..wstawie swoje wymiary i wagę..ale to od piatku:D ćwiczeń narazie i tak nie mogę robić,wiec jedynymi moimi ćwiczeniami są spacery z wozkiem;) choć nie powiem,po 3h to nogi mi do tymka wchodzą czasami

reklama
Vinga ja wymiarowo podobnie do Ciebie.. zmierze sie to powiem dokladnie... nie przejmuj sie zwalczymy walke z centymetrami... bo ja tak jak wczesnkej pisala, waga mnid nie interesuje tak jak to zebym sie dobrze czula w swoim ciele.

Inomama ha tak jak Vinga maze o Twoich wymiarach..uda 45 cm ...ja mam 60 hehehe

Kurde jatez musze zaczac, alebiodra mnie bola po szybkim spacerze 2 godzinnym..dzieci na rowerach a my szybkim krokiem za nimi...
Ale musze jakies cwiczenia zaczac...

Vinga Zumba jest najlepszym sposobem na poprawę humory i zrzucanie zbędnych kg :) Ja w najbliższy poniedziałek idę zobaczyć co zostało z mojej kondycji! :) Obym dała radę :)

Na zumbę moja mama chodziła :-) są świetne efekty a i przyjemne jest takie ćwiczenie :D Ja ćwiczę jedynie brzuszki bo chce nieco mięśnie brzucha podreperować na lato. :-D

a ja chciałam już chodzić na siatkówkę ale niestety mam poczekać jeszcze ze 3 tyg:baffled: a ćwiczyć mi się nie chcę:-( a mam jeszcze 8kg do zgubienia..:szok: do lata zrzucę:-D

Ja po drugim treningu ze skalpelem...zdycham :) Wiedzialam ze nie będzie lekko no ale to co przezywam podczas cwiczen mnie az zalamuje... dzisiaj sie rozplakalam ze mam zerowa kondycje I ze to tak wszystko boli...a wymiary??? Coz....w pizdu I jeszcze troche...
Pas: 103!!!
Biodra: 105!!!
Udo: 64!!!
Waga wyjsciowa: 85.8kg

I to jest dopiero masakra :(((

reklama
ja za dwa tyg. powinnam skończyć połóg - jak gin pozwoli, to zabieram się za chodakowską... w tej chwili zostało mi 6 kg do wagi sprzed ciąży, ale chętnie zgubiłabym do lata 10 kg ;)

Do góry