reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Sama temat zaczelam i aż wstyd sie przyznac ale z dieta leze i kwixcze..ale obiecałam sobie ze żeby sie palilo i walilo to od piątku jadę z koksem..wstawie swoje wymiary i wagę..ale to od piatku:D ćwiczeń narazie i tak nie mogę robić,wiec jedynymi moimi ćwiczeniami są spacery z wozkiem;) choć nie powiem,po 3h to nogi mi do tymka wchodzą czasami

reklama
Vinga ja wymiarowo podobnie do Ciebie.. zmierze sie to powiem dokladnie... nie przejmuj sie zwalczymy walke z centymetrami... bo ja tak jak wczesnkej pisala, waga mnid nie interesuje tak jak to zebym sie dobrze czula w swoim ciele.

Inomama ha tak jak Vinga maze o Twoich wymiarach..uda 45 cm ...ja mam 60 hehehe

Kurde jatez musze zaczac, alebiodra mnie bola po szybkim spacerze 2 godzinnym..dzieci na rowerach a my szybkim krokiem za nimi...
Ale musze jakies cwiczenia zaczac...

Vinga Zumba jest najlepszym sposobem na poprawę humory i zrzucanie zbędnych kg :) Ja w najbliższy poniedziałek idę zobaczyć co zostało z mojej kondycji! :) Obym dała radę :)

Na zumbę moja mama chodziła :-) są świetne efekty a i przyjemne jest takie ćwiczenie :D Ja ćwiczę jedynie brzuszki bo chce nieco mięśnie brzucha podreperować na lato. :-D

a ja chciałam już chodzić na siatkówkę ale niestety mam poczekać jeszcze ze 3 tyg:baffled: a ćwiczyć mi się nie chcę:-( a mam jeszcze 8kg do zgubienia..:szok: do lata zrzucę:-D

Ja po drugim treningu ze skalpelem...zdycham :) Wiedzialam ze nie będzie lekko no ale to co przezywam podczas cwiczen mnie az zalamuje... dzisiaj sie rozplakalam ze mam zerowa kondycje I ze to tak wszystko boli...a wymiary??? Coz....w pizdu I jeszcze troche...
Pas: 103!!!
Biodra: 105!!!
Udo: 64!!!
Waga wyjsciowa: 85.8kg

I to jest dopiero masakra :(((

reklama
ja za dwa tyg. powinnam skończyć połóg - jak gin pozwoli, to zabieram się za chodakowską... w tej chwili zostało mi 6 kg do wagi sprzed ciąży, ale chętnie zgubiłabym do lata 10 kg ;)

Do góry