reklama
kasia150491
Mamusia synusia:)
No proszę!:-) coraz nas wiecej:-)
kasia150491
Mamusia synusia:)
ale tu majówkowa cisza
za mna kolejny dzien weekendowego joggingu, a jutro znow skalpel- tak na dobry dzien:-)
za mna kolejny dzien weekendowego joggingu, a jutro znow skalpel- tak na dobry dzien:-)
Pustiszi, Hope, chciałam dołączyć do Was od pierwszego, ale to jednak weekend, więc plan poległ był. W jego miejsce zrodził się nowy - tradycyjne "od poniedziałku" ;-) Nie postanowiłam jeszcze co dokładnie, ale coś w temacie wątku stać się musi ;-)
Ostatnia edycja:
Akuku
Fanka BB :)
yoanna ja cie pociesze bo u mnie na cwiczenia brak czasu...wiem wymowoa ale seriooo albo pocwicze albo posprzatam, ugotuje... wieczorami lepie figurki bo urodziny 31.05 a one musza dobrze wyschnac... no i wychodzi na to ze na urodziny alexa bede wielorybem... ale nie ma co staram sie robic cokolwiek w sprawach ruchowych... moze ja tez znowu zaczne od poniedzialku czyli jutro...nie wiem chyba zaczne na 5 rano budzik nastawiac ;(
jeszcze gdyby nie to ze karmie to cwiczylabym wtedy kiedy by mi sie chcialo...a tak to xalezy mi by cwiczyc tak by to bylo bezposrednio po karmieniu i zeby nie karmic wczesniej niz za 3 godziny..godzina cwiczen plus ok 2 godziny po karmieniu....
rozpisze sobie co kiedy bede robic zeby znalesc ta godzine dziennie na cwiczenia musze
jeszcze gdyby nie to ze karmie to cwiczylabym wtedy kiedy by mi sie chcialo...a tak to xalezy mi by cwiczyc tak by to bylo bezposrednio po karmieniu i zeby nie karmic wczesniej niz za 3 godziny..godzina cwiczen plus ok 2 godziny po karmieniu....
rozpisze sobie co kiedy bede robic zeby znalesc ta godzine dziennie na cwiczenia musze
Ostatnia edycja:
P
Pustiszi
Gość
Ja juz o 4;30 biegłam po mleko ale do kuchni a tak serio tez pofolgowalam sobie w "ciapata majowke" zimno ... Majówka w domu to wiadomo lodówka tylko kłap i kłap
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
a ja wracam na drogę zdrowego odżywiania - u mnie Chrzest - Święta Wielkanocne - majówka zrobiły swoje i przestałam myśleć o tym co pochłaniam... Motywująco działają pamiętniki i blogi tych dziewczyn które schudły - podczytałam wczoraj wieczorem, pooglądałam i zaczynam działać
reklama
elama
Fanka BB :)
bardzo przepraszam jeśli kogoś urażę, ale to jest forum mam STYCZEŃ 2014. I to my z 3-4 miesięcznymi bobasami próbujemy wracać do formy. mnie jakoś nie motywują wypowiedzi eve. może gdybym miała już 8 miesięczne dziecko, to byłoby mi łatwiej się przekonać.
Podziel się: