reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

reklama
A ja wiem już że na ćwiczenia na brzuch jest za wcześnie. Wczoraj m mnie dla żartu podniósł pod pachy i jak mi się na tej bliźnie naciągło to myślałam że go uduszę własnoręcznie.

Eve-ale mnie zdołowalaś tym zdjęciem :) a idz :p
Czy naprawde jest mi cieżko znaleźć czas na sport czy tylko sie migam. ? Na cwiczenia np. z chodakowska itp nie mam czasu w dzien a wieczorem jak jets juz M to mała śpi. A że mieszkamy u tesciowej aktualnie to nie mam gdzie isc ćwiczyć zeby małej nie obudzić. Biegać nie bardzo. bo biust mam dość dużyyy teraz i jak chodze szybko to czuje dyskomfort, pozatym naczytałam sie ze podczas karmienia nie jest dobrze dla kanalików jak nam sie biust "naskacze". wiec bieganie tez odpada. No to może basen? kolejne przeszkody- brak kostiumu który bedzie pasowal. pojechałam na zakupy i jest teraz mnóstwo wyprzedazy na kostiumy-ale do numeru D :( a ja potrzebuje jakies F:( a najlepiej jednoczesciowy teraz. i mimo ze basen jakiś kilometr od domu to nie moge do niego trafić :(

kamag, przepiekne stroje kapielowe znajdziesz na Kostiumy kąpielowe - Sklep internetowy z bielizną - OnlyHer, brafitting, małe i duże rozmiary, biustonosze, staniki
rozne rozmiary, nawet miseczki E, F. Ja mam maly biust i odwrotny problem, ale lubie dobre jakosciowo staniki, te kapielowe tez. Drozsze, ale dluzej posluza i lepiej podtrzymuja :)
Zawsze sprawdzam rozmiar na balkonetce, ogladam poszczegolne modele jak leza na prawdziwych dziewczynach o podobnym biuscie do mojego, a nie na modelkach z katalogu. Tam tez dziewczyny chetnie pomagaja i doradzaja :)
A basem na duzy biust rewelacja, pomaga na problemy z plecami ktore mozesz miec karmiac :)
Jak ciezko znalezc czas na 30-40 min, to sprobuj 10 min hupa hop :) zawsze cos,a powoli nabierzesz checi na wiecej

Mirka piekne te stroje i nawet ten, ktory mi sie podoba w dosc przystepnej cenie....ale w tym roku wakacje pracujace, a wolne weekendy raczej gorzyste niz wodne.
Dzis probowalam zarezerwowac schroniska w Tatrach i zostaly tylko 10- osobowe pokoje.
2-os. pokoje sa zajete do pazdziernika- ze tez ludzie wiedza co beda robic na tyle miesiecy wczesniej :D.

Bawie z Tosia u rodzicow wiec dzisiejszy trening opuszczony, ale przebieglam ok. 4,5 km wiec sie rozgrzeszylam ;).

Mirka ma racje- warto poswiecic nawet kilkanascie minut na ruch, a z czasem chce sie coraz wiecej.

Mirka-super te stroje. ale widzę że nie ma sklepu stacjonarnego w Warszawie :( a bez przymierzania wole nie kupować. Ale sa śliczne.

Dobra od na dupie siedzenia nic sie nie zmienia wiec z dniem 1 maja świątecznie wkraczam w uważam co żre za przeproszeniem a ze w lipcu do pl to motywacja zeby nie pomyślał nikt ze 2 dzidzius... Najbardziej mi sie ćwiczyć nie chce ale jak sie rozkrece to moze pojdzie apropos przy tylu stresach domowych w ostatnim czasie powinnam byc juz super modelka a tu psikus ....

reklama
Do góry