ewa a może na te Wasze nocne wybryki pomoże coś treściwszego od kleiku? moja Alka wypija kaszkę na sztucznym mleku 270ml i śpi do samiutkiego rana, może taka kaszka coś by Julce pomogła, a jak nie miałam kaszki to podałam bebiko 2R i też ładnie spała oczywiście nie rezygnuj z piersi, tylko życzę Ci, żebyś nockę w miarę przespała
reklama
wiecie co- ja ju naprawde nie wiem co robić....
wczoraj małej podałam przed snem kleik ryżowy (dość gęsty). wypiła za jednym zamachem 230 ml i co...o 22.30 juz nie spała... wypiła jeszcze 90 ml NAN2... po czym na cyca i tak sie budziła ok 12, po 2, przed 5 i o 7 juz wstała... naprawde się pochlastac można...tym bardziej,że coraz częsiej nie zasypia od razu po cycu...
wczoraj małej podałam przed snem kleik ryżowy (dość gęsty). wypiła za jednym zamachem 230 ml i co...o 22.30 juz nie spała... wypiła jeszcze 90 ml NAN2... po czym na cyca i tak sie budziła ok 12, po 2, przed 5 i o 7 juz wstała... naprawde się pochlastac można...tym bardziej,że coraz częsiej nie zasypia od razu po cycu...
ollesia
mama Krecików
Ewa, wczoraj rozmawialam z kolezanka, ktora karmila piersia 13 miesiecy. Wstawala do swojej Niuni w nocy nawet 10 razy. Skonczylo sie to z dnia na dzien, jak przestala karmic piersia i przeszla na sztuczne mleko. Ja chyba juz sie pogodzilam z tym, ze wstaje pare razy w nocy. Do 10 jeszce mi daleko, wiec nie jest zle. ;-) A karmic i tak planuje jak dlugo sie da!
Ewa - zycze wkoncu przespanej nocy ...mnie i tak nadal sie wydaje , ze julka nie budzi sie na jedzenie tylko zeby sobie pocycac ...rozumiem ze ignorowanie nie wychodzi
a my wczoraj mielismy premiere z rybka i moje dziecko ja poprostu uwielbia , ale moze to dlatego , ze jak ja bylam w ciazy to ciagle wpieprzalam ryby
a my wczoraj mielismy premiere z rybka i moje dziecko ja poprostu uwielbia , ale moze to dlatego , ze jak ja bylam w ciazy to ciagle wpieprzalam ryby
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Ewa - zycze wkoncu przespanej nocy ...mnie i tak nadal sie wydaje , ze julka nie budzi sie na jedzenie tylko zeby sobie pocycac ...rozumiem ze ignorowanie nie wychodzi
Silunia a rybe nie podaje sie po skonczeniu roku jesli mozna wczesniej to jaka dalas rybe i pod jaka postacia bo u nas na razie tylko miecho i miecho
oj silunia nie wychodzi...czego my juz nie próbowaliśmy...
Ollesia - w sumie do 10 razy mi tez jeszcze sporo brakuje.. i szczerze mówiąc tez juz sie do tego przyzwycziłam... i w sumie nie narzekałabym w ogóle, gdyby nie to,że mała oraz częściej sobie robi przerwe w śnie w godzinach 1-3
REDAKTORKA NAM LEKARZ ...NASZ PEDIATRA ZALECIL WPROWADZANIE RYB TERAZ ostatnio jak bylismy na wizycie w zeszlym tygodniu to pytal czy juz zaczelismy podawac rybe ... wiec po wizycie udalismy sie do sklepu to znaczy g. z Zuzu a ja w tym czasie na kurs poszlam ...i kupili gotowe danka ziemniaczki z rybka ...nie mam pojecia jaka to ryba bo nie wiem jak to przetlumaczyc ani na angielski ani na polski wkazdym razie na etykiecie jest ze mozna ja podawac od 6 miesiaca ...wiec dalismy i zuzu bardzo zasmakowalo
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
REDAKTORKA NAM LEKARZ ...NASZ PEDIATRA ZALECIL WPROWADZANIE RYB TERAZ ostatnio jak bylismy na wizycie w zeszlym tygodniu to pytal czy juz zaczelismy podawac rybe ... wiec po wizycie udalismy sie do sklepu to znaczy g. z Zuzu a ja w tym czasie na kurs poszlam ...i kupili gotowe danka ziemniaczki z rybka ...nie mam pojecia jaka to ryba bo nie wiem jak to przetlumaczyc ani na angielski ani na polski wkazdym razie na etykiecie jest ze mozna ja podawac od 6 miesiaca ...wiec dalismy i zuzu bardzo zasmakowalo
no to luzik;-) ciekawa jestem czy w PL beda tez takie sloiczki, bo szczerze powiedziawszy chyba sie z takimi nie spotkalam, aby byla ryba albo tak uwaznie je ogladalam:-)
reklama