reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

Witaj Iwon(k:)a!
Ja zna tylko smoczki NUK-a i one (nawet te do 6 m-cy) maja rozne dziurki: do soczkow, do papek.

reklama
:-) iwonko ja niestety nie pomoge bo moja mala smoka nie papu wogole ...ale dziewczyny napewno cos doradza...witamy na forum Dorotke:-)

Ale nasmarowałyście tego 4 strony przez jeden dzień na "naszym samopoczuciu" jeszcze więcej. Znów się nie wyśpię :)

Iwonka ja też ci nie pomogę bo daję łyżeczką :(

A co do plam to ja polewam Vanishem plamę i wrzucam do pralki (nie dodaje do prania), tylko tak jak pisałam wybielaczem bo odplamiacz+wybielacz nie działa.

witaj iwonko, ja mojej małej podawałam kaszke przez smoczek NUKa- taki specjalny do papek (przeznaczony dla dzieci do 6 mieięcy)

witaj iwonko, ja mojej małej podawałam kaszke przez smoczek NUKa- taki specjalny do papek (przeznaczony dla dzieci do 6 mieięcy)

Iwonko, ja rowniez Sarze wlasnie takim smoczkiem daje (a raczje usilnie sie staram, hehe) kaszke. ................................................. W ogole to mala znowu dostala jakiejs wysypki - nie wiem czy to nie przez kaszke malinowa, ktora zjadla przedwczoraj, bo to jedyna nowosc albo po 2 lyzeczkach puree ziemniaczanego z maslem, ktore wcisnela jej moja mamuska do zupki jarzynowej :-/

A ja daje kaszke małej przez normalny smoczek tylko typu fast ma większą dziurke i tez elegancko leci ,kupilismy jej do kaszek ale kauczukoway i niechce z niego pic musze kupic z lateksu:tak:

bardzo dziekujemy za pomoc - do tej pory tez uzywalam nuka z silikonu i bardzo ladnie Dorotka z niego pije :-D

a tutaj zdjecie, jak Dorotka sama sobie trzyma butle :-)

reklama
:-) no nie moge zeczywiscie sama trzyma ....kurczak u nas to by nie przeszlo ...ja nawet zuzu kubek nie kapek musze trzymac bo zaraz laduje na ziemi :-D

Do góry