reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

reklama
tak czytam ile wasze szkraby jedza i jestem w szoku bo moja to niejadek przy innych - na sniadanie 200 ml kaszy ledwo
- na 2 sniadanie pol doslownie pol kromki chleba juz maly jogurt duzego nie chce albo pol nalesnika z owocami
- obiad od 8 do 20 lyzek i koniec
- podwieczorem sloiczek gerbera ten maly potem jakis owoc albo chrupki
- kasza 200 ml na wieczor i koniec nic wiecej nie wcisnie :baffled:

Falbala, a jakbys malej bardziej urozmaicila jadlospis? Jajek nie chce? A paroweczki? Albo jakas salatka? Sara np. bardzo lubi salatke z drobno pokrojonego pomidorka bez skorki, z ogorka kiszonego i potartego zoltego sera :tak: Do tego odrobina soli i lyzeczka oliwy i wcina az sie jej uszy trzesa :tak:

Falbala, a jakbys malej bardziej urozmaicila jadlospis? Jajek nie chce? A paroweczki? Albo jakas salatka? Sara np. bardzo lubi salatke z drobno pokrojonego pomidorka bez skorki, z ogorka kiszonego i potartego zoltego sera :tak: Do tego odrobina soli i lyzeczka oliwy i wcina az sie jej uszy trzesa :tak:
no wlasnie u mnie jest ten problem ze ona nic nie chce nawet do buzi wciac parowki nie tknie sera bialego ani zoltego wogole kanapki z szynka to mieli jakby miala zwymiotowac pomidora nie lubi ogorka nie chce pod zadna postacia czy swiezy czy kiszony salatek nie ruszy a o jajku juz nie wspomne. rece mi opadaja. robilam juz cuda salatki pasty miksy jakies no nic nie otworzy nawet buzi a potem pluje i ma odruchy wymiotne

no wlasnie u mnie jest ten problem ze ona nic nie chce nawet do buzi wciac parowki nie tknie sera bialego ani zoltego wogole kanapki z szynka to mieli jakby miala zwymiotowac pomidora nie lubi ogorka nie chce pod zadna postacia czy swiezy czy kiszony salatek nie ruszy a o jajku juz nie wspomne. rece mi opadaja. robilam juz cuda salatki pasty miksy jakies no nic nie otworzy nawet buzi a potem pluje i ma odruchy wymiotne
No to rzeczywiscie masz problem :baffled: A jak Ty czy maz jecie to mala nie chce kosztowac tego co macie na talerzu??:confused:

reklama
Falbala a co z owocami ( u nas mala przepada za suszonymi , np.rodzynkami lub morelami ), moze zasmakuje jej obrana marchewka lub ogorek na przegryzke lub kalarepka pokrojona w cwiartki......mozesz sprobowac tego, a Leika ma racje co z waszymi obiadami??? nie jada tego co wy???

Do góry