reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

reklama
o Mada a ile ma zabkow Ami ? ja wlasnie takie maluuuusie kawaleczki kurczaka jej daje ale zastanawiam sie wlasnie moze powinna jesc juz wieksze? tylko sie boje ze nie pogryzie dobrze bo w koncu ma tylko 2 zebule i sprobuje polknac i sie zakrztusic:/

Ja w chwili obecnej kurczaka podaje tylko z gerbera sloiczka zmielony jest on na papke, tak samo indyka, a innych miesk jeszcze nie daje, bo podobno jak dziecko ma alergie na mleko krowie to na mieso z korwy tez moze miec wiec z tym eksperymentem jeszcze poczekamy.

ja musze coraz wiecej wprowadzac malej

co do miesa tez daje w kawalkach, zreszta wszystko juz daje w kawalkach..choc mala ma tylko jeden zabek ktory dopiero wychodzi

Ja malej daje te sloiczki z wiekszymi kawalkami, a jak sama jej od czasu do czasu cos podam to tylko gniote lub kroje drobno.

Wczoraj wieczorem Sarka zjadla pierwszy raz plaster bialego sera i do tego wedlinka - wszystko razem jej pogniotlam i wciela w ciagu 5 minut! :szok: :-)

sandra- w ogóle chyba nie miałyście problemów z nowościami... sarunia wszystko ładnie ci wcina;-) dzilna dziewczynka!!!

u nas w sumie też mała bardzo chętnie sięga po nowości, a to czego nie akceptuje, na pewno po prostu jej nie smakuje...

reklama
Matyla szybko odrzuciła papkowate jedzonko i teraz je wszystko w małych kawałeczkach.(ma 8zabków). Poniewaz jest skazowcem na białko nie dawałam jej np. masła ale w szpitalu dałam jej kilka razy chleb z masłem (bo taki nam podawano) i małej nic nie było wiec od teraz wprowadzamy do naszego menu masełko:tak:

Do góry