reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

Agnesa- to ja też bardzo prosze karniec@wp.pl

A ja mam problem - od czsu kiedy Gabrysia popłakała sie przy deserku nie chce niczego z owoców! Zupki pochłania a do deserku nie chce nawet buźki otworzyć. Myślałam ze moze nie chce jabłuszka bo za kwaśne ale teraz nawet marchwi z jabłkiem nie chce jeść, którą wcześniej jadła. Poczekam moze jej sie odmieni, nic na siłę.

reklama
Witam dziewczynki! Tak czytam o tej rewelacyjnej książce... Czy tak gościnnie mogę ją dostać? Ni narobię problemów? ;)
Agnesa jeśli znajdziesz chwilkę to ja też poproszę... sylwiaczek81@autograf.pl
Dziękuję bardzo- może się doczekam?! :-*

Wiecie co, ja tu dawno, dawno temu pisałm... Miałam być grudniówką a jestem stycznówką... Mam mała Oliwię, przenosiła się w brzuszku 8 dni. Miałam cc bo i tak nie chciała wyjść :)
Pozdarwiamy wszystkie mamy i maluszków

mam pytanko.Czy jak sie gotuje zupki i jak w moim przypadku nie ma sie blendera i chce to przecisnąc przez sitko,to razem z ta woda w ktorej sie gotowala ta marchew i ziemniak?wymieszac to z Tą wodą czy ją odlac??/

reklama
Do góry