reklama
Nathalie
Fan(ka)
Beatko bardzo możliwe, że mrożonki niezbyt dobre są, np. moje mleko, które odmroziłam kiedyś Ingusi śmierdziało strasznie i Mała nie chciała go pić. Wczoraj wyjęłam sobie kotlety gryczane z zamrażalnika i były niedobre.
Pati mojej teściowej nic nie było, bo ona ma żołądek ze stali. A u mnie musiało to być od tego, bo nic więcej wcześniej nie jadłam. A druga sprawa to taka, że ja mam kiepściutki żołądeczek od odchudzania rygorystycznego w wieku młodzieńczym! :
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Ciekawe co może zlego sie dziać zmrozoną przetworzoną żywnoscia??? Ja wprawdzie nie mroże ale chetnie bym sie dowiedziala...
HELP! Czy dawalyscie swoimmaluszkom groszek zielony? Jadzis robie kolejne podejscie do gotowania idla odmiamy dodalabym do tej zuipki troche ugotowanego zielonego groszku ( z mrożonek). Co myślicie?
HELP! Czy dawalyscie swoimmaluszkom groszek zielony? Jadzis robie kolejne podejscie do gotowania idla odmiamy dodalabym do tej zuipki troche ugotowanego zielonego groszku ( z mrożonek). Co myślicie?
A
aOLA
Gość
Karina któraś pisała że dawała
jakie dajecie kaszki mleczno-owocowe tzn jakiej firmy bo ja bobovity a własnie na nich wyczytałam ze są z cukrem
Macie inne bez cukru ???
jakie dajecie kaszki mleczno-owocowe tzn jakiej firmy bo ja bobovity a własnie na nich wyczytałam ze są z cukrem
reklama
A
aOLA
Gość
Asiu ja nie chce ryzowych tylko owocowe
która ma nestle są z cukrem?
która ma nestle są z cukrem?