reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Jej, jak Wasze dzieciaki dużo jedzą, mój Maciek z piersi na pewno tyle nie wyciąga. Może nie dojada? ale rosnie prawidłowo i ładnie przesypia noce, więc mam nadzieję, że jednak mu starcza. :)

reklama
Winia pisze:
Aniukla moja mała takiej kaszki na noc wypija 210 (plus kaszka czyli 230) i jakby dostała więcej to by i więcej wypiła. A Twój Łukaszek to duży chłopak więc ma większe potrzeby. Mała mleka w dzień pije max 150.
Wiesz Winiu dzisiaj Łukasz dostał pierwszy raz kaszke więc nie chciałam przesadzać... Normalnie tez wypija około 200 samego mleka. No zobaczymy... powinna być bardziej sycąca niz mleko dlatego zrobiłam mu mniej. najwyżej jak za wczesnie sie obudzi to zrobię mu jeszcze raz 150 to będzie miał wtedy tak jakby 300 ;D ;D (O wodzie mówię)

edyta27 pisze:
Jej, jak Wasze dzieciaki dużo jedzą, mój Maciek z piersi na pewno tyle nie wyciąga. Może nie dojada? ale rosnie prawidłowo i ładnie przesypia noce, więc mam nadzieję, że jednak mu starcza. :)
Edyta no cos Ty! skoro się najada to napewno je mniej wiecej tyle samo co nasze dzieci modyfikowanego...

no pewnie edyta
mi tez sie wydawało ze az tyle nie mam a chyba przedwczoraj musiałam ściągnąć pokarm, bo Parisa zastajkowała
i wylało się 150 ml a jak jej robie flaszke to tylko 90 ml wypija ::)

ciekawe ile ja bym wyciągneła z jednego cycka... nie mam laktatora a ręcznie mi się nie chce... ale myślę że około 200 by się dało

z cycka to nawet chyba więcej jedzą dieci, bo mleko matki jest bardziej lekkostrawne.
rany, a z moich cycków to jakoś słabo leci jak sobie odciągałam... przez pół godz męczyłam oba i wyszło 20 :mad:

mam laktator aventu, ręczny. ineczka mnie ostzegała, że nie zawse idzie ręcznym ::)
hehe, właśnie się Ciebie spytałam o to na wrócić do formy ;D moja odpowiedź brzmi NIE! :laugh:

reklama
Do góry