reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Ja mieszam firmy i Kubie nic nie jest, soki mamy bobofruty i gerbery, zupki i deserki bobovity i hipp, kaszki bobovity (ale tych ostatnich Kuba juz nie dostaje, i bez nich śpi długo, a z butelki źle mu się je piło, a łyżeczką nie chciał jeśc, więc kaszki zjadam ja :D )

reklama
ja mieszam firmy
np: Kaszke dostaje z Bobovti(kaszka z jabłkiem) a do mleka w ciągu dnia daje kleik ryzowy Nestle
wszystkie dania ze słoiczków dostaje z Hippa

Anineczko, my z majką mieszaliśmy firmy. tzn, na początku było docieranie smaków  i ostatecznie ulubione soczki firmy HIpp wcale nie oznaczały tego że zupki równie smacze będą. Zupki jedliśmy gerbera, a owoce bobo vity .Herbatki Hippa, a kaszki Nestle.  ;D

Krzysiek już od trzech dni wrócił do deserków, jadł jabłko z dynią bobovity i mlaska ze smakiem. Kupki ok więc odetchnęłam z ulgą.

Melanie, jaką kaszkę dajesz Paris, zastanawiam sie ponieważ Pariska też jest na Nutramigenie, a obawiam się że smakowe mogą być alergizujące...

Edyta, ja też wyjadałam po Majce kaszki, metodą prób i błędó nie zawsze jej coś podchodziło, z czego mama wieczorem miałą radochę...ale taką na sucho oczywiście  ;)

A jeśłi chodzi o paczuszki Hippa, z jakiego tytułu je dostałyście ? Gdzieś się rejestrowałyście ?

ja się nigdzie nie rejestrowałam, przy odbiorze paczek w szpitalu wypełniałam jakieś ankiety i stąd chyba mieli moje dane

ja tez nic nie wypelnialam a paczki dostalam chyba szpital zadzialal
ja Jasiowi na razie daje tylko jabluszko ktore sama tre i troszke soczku

reklama
Joanka pisze:
Melanie, jaką kaszkę dajesz Paris, zastanawiam sie ponieważ Pariska też jest na Nutramigenie, a obawiam się że smakowe mogą być alergizujące...

o oooooł
ja daję Bobo vity z owocami leśnymi ::)
Joanka nie powinnam tego dawać ?? ja nie, to ok, bo mi tez smakuje ;D

my dzisiaj dostaliśmy drugi poradnik zywienia z Nutricii ;D

Aniulka chcesz go? widzisz mi przysłali 2 razy a Tobie ani jednego :p

Do góry