reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
Dziś dostaliśmy paczuskę z hippa ale chyba sama wypiję soczek, zjem zupkę i kaszke ;D ;) bo zanim Maciek zacznie to jeść, wszystko się zepsuje ;D

edyta27 pisze:
Dziś dostaliśmy paczuskę z hippa ale chyba sama wypiję soczek, zjem zupkę i kaszke ;D ;) bo zanim Maciek zacznie to jeść, wszystko się zepsuje ;D
Edytko nie jestem pewna czy ta zupka ci będzie smakowała...może jak ją czymś przyprawisz :p :p My dostaliśmy zamiast zupki ziemniaczki z dynia...mała się tym zajadała...ale w sklepach jeszcze nigdzie tego nie spotkałam ;D

Dzis zjadłam kaszkę brzoskwiniową hippa która przyszła w paczuszce. Pyszna :laugh: (musiałam sprawdzić na sobie czy w ogóle nadaje się dla dziecka ;))

acha chciałam napisać, że Paris wypiła wczoraj przed snem czyli o 21.00
90ml pyszniutkiego Nutramigenku :p :p :p :p z czubatą łyżeczką kaszki
i spała do 2.00 czyli dośc długo :)
dzisiaj dodamy więcej kaszki :)

reklama
a Antka kupa byla dzis bleee :p
Chyba za duzo soku jablkowego dostal,albo Pudding ryzowy z hippa mu nie podszedl(zawszcze wcinal Cow&Gate)
Mysle,ze mozna mieszac firmy??? A wy dajecie wszystko z tej samej??

Do góry