reklama
Wiesz Winiu dzisiaj Łukasz dostał pierwszy raz kaszke więc nie chciałam przesadzać... Normalnie tez wypija około 200 samego mleka. No zobaczymy... powinna być bardziej sycąca niz mleko dlatego zrobiłam mu mniej. najwyżej jak za wczesnie sie obudzi to zrobię mu jeszcze raz 150 to będzie miał wtedy tak jakby 300 ;D ;D (O wodzie mówię)Winia pisze:Aniukla moja mała takiej kaszki na noc wypija 210 (plus kaszka czyli 230) i jakby dostała więcej to by i więcej wypiła. A Twój Łukaszek to duży chłopak więc ma większe potrzeby. Mała mleka w dzień pije max 150.
Edyta no cos Ty! skoro się najada to napewno je mniej wiecej tyle samo co nasze dzieci modyfikowanego...edyta27 pisze:Jej, jak Wasze dzieciaki dużo jedzą, mój Maciek z piersi na pewno tyle nie wyciąga. Może nie dojada? ale rosnie prawidłowo i ładnie przesypia noce, więc mam nadzieję, że jednak mu starcza.
M
Melanie
Gość
no pewnie edyta
mi tez sie wydawało ze az tyle nie mam a chyba przedwczoraj musiałam ściągnąć pokarm, bo Parisa zastajkowała
i wylało się 150 ml a jak jej robie flaszke to tylko 90 ml wypija :
mi tez sie wydawało ze az tyle nie mam a chyba przedwczoraj musiałam ściągnąć pokarm, bo Parisa zastajkowała
i wylało się 150 ml a jak jej robie flaszke to tylko 90 ml wypija :
reklama
Podziel się: