reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
Moja mała tez ma zaparcia. Zresztą ona je od samego początku miała. Potem się jakoś ułożyło. Teraz ma znowu..ale ja wiem już, że to od kleików i kaszek. Staram jej się dawać jabłuszko i sok jabłkowy ale i tak nie pomaga. Od dzisiaj nie będę dawała jej kaszek i zobaczymy rezultaty. :(

a Iga dzis dostała kleik ryżowy i nawet jej smakował :D jak nie bedzie objawów ubocznych to bede jej podawac wieczorami z nadzieja zev dluzej pośpi... :)

Juz od kilku dni zapominam Wam napisac, że dostałam tą paczuszkę od NUTRICJi
kurcze ale szybko przysłali czyba w 3 dni od zarejestrowania sie ne stronce www :)

Melanie ja tez dostalam paczuszke
fajna jest wlasnie zamierzalam Jasiowi kupic kaszke zeby wyprobowac skutecznosc na sen ale w sama pore dostalam probeczke

reklama
Do góry