reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

beatka pisze:
ja zaraz sprawdzę co z tym bananem i Wam powiem, tylko Majkę położę

Joanko no bo wszyscy chcą żeby Majka z najmniejszej stała się największa i skoro zaczęła przybierać to ma jeszcze szybciej przybierać :p
to jakiś obłęd
olać wszystkich, kochać Majkę, rozkaz wykonać

reklama
tunia pisze:
Melanie, ja mojej Launi daję jabłuszko do rączki w miarę duży kawałek, żeby nie wepchała do buzi, no i sobie tak chwilę ciamka ;D

oo dziękuję za odpowiedź, bo ja właśnie bałam się, że maluch może połknąć kawałeczek
no ale faktycznie jak da się wiekszy, to nic mu nie zrobi ;D

Melanie pisze:
tunia pisze:
Melanie, ja mojej Launi daję jabłuszko do rączki w miarę duży kawałek, żeby nie wepchała do buzi, no i sobie tak chwilę ciamka ;D

oo dziękuję za odpowiedź, bo ja właśnie bałam się, że maluch może połknąć kawałeczek
no ale faktycznie jak da się wiekszy, to nic mu nie zrobi ;D

ja mimo wszystko bałabym się że tymi bezzębnymi dziąsłami jakos ugrycie to jabłucho... no nie wiem, może przewrazliwiona jestem....

ja też bym się bała, zwłaszcza po tym jak ostatnio się dowiedziałm dlaczego córka Ewy Błaszczyk była w śpiączce... horror :(
oj jutro sprawdzę tego banana bo nie chce mi się motać ::)

Aniulka pisze:
z bananami uważajcie. ja przestałam kupowac banany nawet kubie i sobie. Włóżcie kawałek banana obranego do mleka.... zostawcie na chwilke i zobaczycie co z niego wylezie....

o jezu !
nie wiem co wylezie ale wymiotowac mi się zachciało i mi nogi zdretwiały
strasznie zadziałało mi na wyobraźnie i już nigdy nie kupie bananów :o

robaki wyjdą??? - nawet nie zrobię tego doświadczenia w domu :p :p :p :p bo sie boję :(

Ineczko, jedna z jej bliźniaczek jadąc samochodem ( tak słyszałam) piła coś, zakrztusiła się tak skutecznie że teraz jest mocno opóźniona w rozwoju pszychicznym właśnie przez ten rak dopływu tlenu do mózgu..Biedactwo, najgorsze jest to że to są bliźniaczki i ta biedna kobieta na codzień widi jaka mogła być jej druga córka... :-[ :-[ :-[

reklama
Do góry