olać wszystkich, kochać Majkę, rozkaz wykonaćbeatka pisze:ja zaraz sprawdzę co z tym bananem i Wam powiem, tylko Majkę położę
Joanko no bo wszyscy chcą żeby Majka z najmniejszej stała się największa i skoro zaczęła przybierać to ma jeszcze szybciej przybierać
to jakiś obłęd
reklama
miyu
Fanka BB :)
Aniulka pisze:ROBALEJoanka pisze:Aniulka no powiedz, nie mam banana na stanie, a ciekawość mnie żżera jak jasna cholera.
ale serio serio? z każdego? i są żywe? poważnie pytam bo niestety banan nie mam na posiadaniu bo Emila na feriach u babci a to ona jest pożeraczką bananów
M
Melanie
Gość
tunia pisze:Melanie, ja mojej Launi daję jabłuszko do rączki w miarę duży kawałek, żeby nie wepchała do buzi, no i sobie tak chwilę ciamka ;D
oo dziękuję za odpowiedź, bo ja właśnie bałam się, że maluch może połknąć kawałeczek
no ale faktycznie jak da się wiekszy, to nic mu nie zrobi ;D
Melanie pisze:tunia pisze:Melanie, ja mojej Launi daję jabłuszko do rączki w miarę duży kawałek, żeby nie wepchała do buzi, no i sobie tak chwilę ciamka ;D
oo dziękuję za odpowiedź, bo ja właśnie bałam się, że maluch może połknąć kawałeczek
no ale faktycznie jak da się wiekszy, to nic mu nie zrobi ;D
ja mimo wszystko bałabym się że tymi bezzębnymi dziąsłami jakos ugrycie to jabłucho... no nie wiem, może przewrazliwiona jestem....
M
Melanie
Gość
Aniulka pisze:z bananami uważajcie. ja przestałam kupowac banany nawet kubie i sobie. Włóżcie kawałek banana obranego do mleka.... zostawcie na chwilke i zobaczycie co z niego wylezie....
o jezu !
nie wiem co wylezie ale wymiotowac mi się zachciało i mi nogi zdretwiały
strasznie zadziałało mi na wyobraźnie i już nigdy nie kupie bananów
robaki wyjdą??? - nawet nie zrobię tego doświadczenia w domu bo sie boję
Ineczko, jedna z jej bliźniaczek jadąc samochodem ( tak słyszałam) piła coś, zakrztusiła się tak skutecznie że teraz jest mocno opóźniona w rozwoju pszychicznym właśnie przez ten rak dopływu tlenu do mózgu..Biedactwo, najgorsze jest to że to są bliźniaczki i ta biedna kobieta na codzień widi jaka mogła być jej druga córka... :-[ :-[ :-[
M
Melanie
Gość
Aniulka pisze:ROBALEJoanka pisze:Aniulka no powiedz, nie mam banana na stanie, a ciekawość mnie żżera jak jasna cholera.
idie sie wy...gać
ile ja ton bananów zjadłam
przysięgam !!!!!! nidy nie zjem banana
NIGDY !!!!!!!!!!!!!!!
reklama
M
Melanie
Gość
Joanka pisze:no przestań, naprawdę?????? u feeee, no nie wierzą, błeeee, fujjj, normalnie jak z czereśniami ???
w czereśniach też ful robali ??? ??? ???
Podziel się: