madga
Fanka BB :)
gabi to ten twoj pediatra niezły jest Mój by mi nieźle nagadał... Odważna jesteś! Już miałam to napisać jak zobaczyłam zdjęcia twojego maluszka z chlebem (w ogóle śliczny synuś). Ja bym się bała... choć z drugiej strony kiedyś się też niemal wszystko dawało i dzieciaczki zdrowo rosły. Mi ponoć moja mama też dawała dorosłe obiadki bardzo wcześnie a kromkę do gryzienia to jak tylko 3 miechy skończyłam. Kachę mannę też piłam już w trzecim m-cu i żyję - i nigdy żadnych alergii nie miałam...
więc niewiadomo komu zaufać...
tym bardziej, że te "mody" żywieniowe też się zmieniają
Słyszałyście, ze dzieci karmione do 6 m-ca piersią mogą a nawet powinny do diety wprowadzić GLUTEN już w 5 m-cu?? To najnowsze zalecenia specjalistów - ta metoda ma przeciwdziałać celiace (nie wiem czy dobrze odmieniłam).
A i mam pytanko: mogę już podac małemu do łapki chrupkę kukurydzianą?? Nie zadławi się?
więc niewiadomo komu zaufać...
tym bardziej, że te "mody" żywieniowe też się zmieniają
Słyszałyście, ze dzieci karmione do 6 m-ca piersią mogą a nawet powinny do diety wprowadzić GLUTEN już w 5 m-cu?? To najnowsze zalecenia specjalistów - ta metoda ma przeciwdziałać celiace (nie wiem czy dobrze odmieniłam).
A i mam pytanko: mogę już podac małemu do łapki chrupkę kukurydzianą?? Nie zadławi się?