reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
jak już wcześniej pisałam - Paris z 2 tygodnie temu dostała marchewke i marchewke z ziemniaczkami - wysypało ją w tym czasie, więc odstawiłam te rarytasy
dzisiaj powracamy do słoiczków
daniem dnia będzie dynia z ziemniaczkami

Kuba je na razie wszystko co mu wcisnę i jeszcze nic go nie uczuliło. Jadł już nawet zupkę z królikiem od 7 miesiąca, która ma w sobie grudki, nie jest zmiksowana dokładnie na papkę. Dobrze sobie z nią poradził i nic mu nie było.

my jesteśmy po pierwszych próbach nowego jedzonka: marchewka, jabłuszko
marchewka wchodzi super, jabłuszko trocvhe gorzej
i piekna pomarańczowa kupa po marchewce ;D ::)

ojej Tunia to macie problem z tą alergią, szczerze współczuje
Melanie powodzenia :)

Tuniu, to niezbyt wesoło macie obie.

Kamila wczoraj dostała kilka łyżeczek marchewki i wygląda na to, że poszło nieźle :laugh:
Dziś damy więcej i zobaczymy, czy dalej będzie tak chętnie jadła, bo dla mnie ta marchewka jest WSTRĘTNA :p

mateusz wczoraj zjadał sie marchwką z ziemnakami a dzis marchewka kukurydza i pietruszka :)

Wczoraj dałam Mikołajkowi pierwszą zupke, którą ugotowałam sama. Mikołajek tak się nią zajadał, że nim się obejrzałam a on juz wszamał taką sporą miseczke. Niebyło by w tym nic dziwnego, gdyby to była jakś zwykła zupka z ziemniaczka i marchewki. Tak więc, mój Mikuś zjadł wczoraj grochówke.

reklama
ja też byłam w szoku jak on się tym zajadał i nic mu potym niebyło
dzisiaj rozmawiam z pediatrą i ona powiedziała, że jak nic mu się złego nie dzieje to moge mu dawać obiadki takie jak my jemy

Do góry