reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Rozalcia spróbowała dzisiaj zupki jarzynowej z bobovity i jest czerwoniutka, a w tej zupce nie ma selera, tylko marchew,pietruszka i por :) po dyni było to samo. cały czas daję jej przeciwalergiczny ketotifen, a i tak ja wysypuje :p bidulka tylko sama marchewka i jabłko jej zostało.

reklama
Tuniu, może tam jest masło, bidulka Rozalcia. Całuski dla Niej :-*. Słyszałam, że pietruszka może uczulać, por też, ale nie pamiętam już gdzie słyszałam :)

Ponieważ Kamila 3 dni temu wypięła się na kaszkę jabłkową, tata wczoraj kupił malinową i dziś spróbujemy :). O efektach poinformujemy :)

informuję, że Kama już po kaszce malinowej.

też się na nią wypięła :p

zjadła 60 i powiedziała - dość

teraz rozrabia na rękach u mamy ;D

ja już małemu chyba zacznę sama gotować, bo prawie w każdym słoiku jest marchew, a tych w których nie ma, Maks nie lubi:(
tylko wczoraj mu zrobiłam zupkę dyniową z przepisu z netu i zjadł łyżkę i prawie zwymiotował:)

ale dynia z ziemniakami (chyba jest taki słoik hippa) to było jego drugie ulubione danie...

tyle że nie robione przez matkę:)

reklama
marta3x pisze:
Ineczka jak u Was?
dalej na piersi?
bo my zaczynamy smakowitości
mamy przyzwolenie naszej "mądrzejszej" pani doktor
nam o tyle łatwiej bo Marcel nie reagował jeszcze wysypkami na nic :)
tak, Marta ;D dalej
juz tylko 3 tygodnie i bedziemy wdrazac Wasze sposoby w czyn ;D
niestety Milenke znow dzis wykropeczkowalo na prawym policzku (zawsze prawa strona byla narazana), chyba po ciasteczku z kandyzowanym pomaranczkiem :(

powodzenia ze smakolykami ;D
wstaw zdjecia i opowiedz jak bylo ;D

Do góry