reklama
miyu
Fanka BB :)
z Matim to na cycochu to byla wolna amerykanka spal kiedy chcial, jadl kiedy chcial. Na butelce jest 100 razy lepiej
zasypia 21-22 spi do okolo 7-8 w tym oczywiscie żarełko o 4 ale wtedy też spi ;D
okolo 11 drzemka i tu jest roznie zaleznosci od dnia spi od 40 min do 2 godz
okolo 16 druga drzemka patrz wyżej długość z czum zaznacze ze jak wczesniej spi dluzej to o tej poze spi krocej więc w ciągu doby na jedno wychodzi
w sumie po przeliczniu spi nie dłuzej niż 13 godz :/
a co do jedzonak to wczoraj dostał marchewkę z jabłkiem i winogronami i o 1 w nocy dal koncert :/
zasypia 21-22 spi do okolo 7-8 w tym oczywiscie żarełko o 4 ale wtedy też spi ;D
okolo 11 drzemka i tu jest roznie zaleznosci od dnia spi od 40 min do 2 godz
okolo 16 druga drzemka patrz wyżej długość z czum zaznacze ze jak wczesniej spi dluzej to o tej poze spi krocej więc w ciągu doby na jedno wychodzi
w sumie po przeliczniu spi nie dłuzej niż 13 godz :/
a co do jedzonak to wczoraj dostał marchewkę z jabłkiem i winogronami i o 1 w nocy dal koncert :/
a Majka je kiedy chce, ale śpi regularnie. też nie za dużo, bo 22-9 daje 11 godzin, skróciłabym to do 10,5 bo przesuwają się te pory o 15-30 minut, a w dzień ok. 11- 1 godzina snu, ok. 16 1-2 godzin snu. wychodzi maxymalnie 14 godzin, częściej jest to 13
spróbujemy dziś jarzynki z królikiem, szpinakiem było wielkie plucie, aż leżaczek mam do prania ;D
spróbujemy dziś jarzynki z królikiem, szpinakiem było wielkie plucie, aż leżaczek mam do prania ;D
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Moja tez ostatnio spi malo o 21 do 2 jedzonko i spi dalej do 7.30 jedzonko, zabawa, siadanie i gaworzenie i usnie o 9 do 10.30 i potem zabawa, jedzenie, zabawa, siadanie i tak w kolko do 15 spi znow 30 min i powtorka z rozrywki i jka sie uda to zasnie jeszce raz na 30-40 min a jak nie to szaleje do 21 i potem zasypia na nocke, az mi sie nie chce tycch godzinek snu liczyc. Zauwazylam ostatnio, ze mniej spi i mniej je (na cycusiu tylko) ale chyba tyle jej potrzeba bo nie marudzi.
siwasek
Fanka BB :)
no to Iga teżmonia77 pisze:no to Kamila pobija rekordy w niespaniu ;D
noc - 20-21 do 6
dzień 3 razy po około 40 min
Nazbiera się około 13 godz na dobę
I co Wy na to?
siwasek pisze:no to Iga teżmonia77 pisze:no to Kamila pobija rekordy w niespaniu ;D
noc - 20-21 do 6
dzień 3 razy po około 40 min
Nazbiera się około 13 godz na dobę
I co Wy na to?
Siwasku, okazało się jednak, że są dzidzie, które śpią jeszcze mniej : ;D, czyli nie mamy tak źle :laugh:
reklama
Podziel się: