reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

W sumie i tak nie mam najgorzej. Kuba zasypia dośc wcześnie, więc przynajmniej wieczór mam dla siebie. A w dzień też ładnie śpi 3-4 razy, srednio po 45 minut, czasen nawet 2 godziny.

reklama
Aniulka a w dzień ile śpi ?????/ 15 godzin w nocy ,ładnego masz spiocha ;D
Marcel wczoraj zasnął o 23;30 a o 7 juz mi śpiewał serenady

ale dzisiaj jestem w szoku,Marcel śpi od 19, co prawda karmiłam go juz 2 razy ale śpi nadal ::) ::)

a w dzień to to różne... od 6 do 8 potem od 8,30 do 9,30 potem około 11 do 12 potem od około 15 do 16,16,30 czasem do 17. jak do 17 to zasypia o 19 ale to sporadycznie

chociaz z tym spaniem w dzień to różnie... rano śpi ładnie, nie powiem ale po południu to czasem pół godziny. dzisiaj to o 14,30 było po spaniu az do kąpania. Ale to sporadycznie

Moja dzisiaj tzn. wczoraj hihi :) przeszla sama siebie wstala o 7 rano poszla spac na spacerku od 12 do 14 i potem o 15 do 15.30 i jeszce raz od 18.30 do 19 i koniec ze spaniem popoludniu i poszla po kapieli i kolacji spac o 22 :) a to mi sie rozrabiaka maly robi :D ciekawe o ktorej mi rano wstanie. Pierwszy raz jej sie tak zdazylo i o dziwo caly dzien nie marudzila i wyspana byla hehe :)

Nio Aniulka Twoj skarb swietnie spi :)

Moje dziecko to dzisiaj juz od 6 koncertowało. Wyspane i zadowolone. Mam jednak dopiero około 7 zwlekła się z wyra jak dziecko zaczęło się denerwować, że nikt jej nie chce słuchać ;D ;D. Dostała jeść i o 8 padła znowu a mamie już spać się nie chce. Od wczoraj moja mała jest jakaś niedojedzona. Co dwie godzinki woła jeść. Nadrabia pewnie wagę. W nocy też po 3 musiałam jej mleczka robić :laugh:

reklama
O Boże ja myślałam że jak zacznę Kubę karmic na noc kaszką to przespi troszke więcej niż dotychczas a zjada aż 250 kaszki noc i nic z tego jest tak samo jak do tej pory nie dośc tego jest strasznie rannym ptaszkiem od 6 już na nogach ;D :p

a dzis wsuwamy indyka z jarzynkami ::)

Do góry