reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Moja dzisiaj tzn. wczoraj hihi przeszla sama siebie wstala o 7 rano poszla spac na spacerku od 12 do 14 i potem o 15 do 15.30 i jeszce raz od 18.30 do 19 i koniec ze spaniem popoludniu i poszla po kapieli i kolacji spac o 22 a to mi sie rozrabiaka maly robi ciekawe o ktorej mi rano wstanie. Pierwszy raz jej sie tak zdazylo i o dziwo caly dzien nie marudzila i wyspana byla hehe
Nio Aniulka Twoj skarb swietnie spi
Nio Aniulka Twoj skarb swietnie spi
Moje dziecko to dzisiaj juz od 6 koncertowało. Wyspane i zadowolone. Mam jednak dopiero około 7 zwlekła się z wyra jak dziecko zaczęło się denerwować, że nikt jej nie chce słuchać ;D ;D. Dostała jeść i o 8 padła znowu a mamie już spać się nie chce. Od wczoraj moja mała jest jakaś niedojedzona. Co dwie godzinki woła jeść. Nadrabia pewnie wagę. W nocy też po 3 musiałam jej mleczka robić :laugh:
reklama
izis
Fanka BB :)
O Boże ja myślałam że jak zacznę Kubę karmic na noc kaszką to przespi troszke więcej niż dotychczas a zjada aż 250 kaszki noc i nic z tego jest tak samo jak do tej pory nie dośc tego jest strasznie rannym ptaszkiem od 6 już na nogach ;D
a dzis wsuwamy indyka z jarzynkami :
a dzis wsuwamy indyka z jarzynkami :
Podziel się: