reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

W sumie i tak nie mam najgorzej. Kuba zasypia dośc wcześnie, więc przynajmniej wieczór mam dla siebie. A w dzień też ładnie śpi 3-4 razy, srednio po 45 minut, czasen nawet 2 godziny.

reklama
Aniulka a w dzień ile śpi ?????/ 15 godzin w nocy ,ładnego masz spiocha ;D
Marcel wczoraj zasnął o 23;30 a o 7 juz mi śpiewał serenady

ale dzisiaj jestem w szoku,Marcel śpi od 19, co prawda karmiłam go juz 2 razy ale śpi nadal ::) ::)

a w dzień to to różne... od 6 do 8 potem od 8,30 do 9,30 potem około 11 do 12 potem od około 15 do 16,16,30 czasem do 17. jak do 17 to zasypia o 19 ale to sporadycznie

chociaz z tym spaniem w dzień to różnie... rano śpi ładnie, nie powiem ale po południu to czasem pół godziny. dzisiaj to o 14,30 było po spaniu az do kąpania. Ale to sporadycznie

Moja dzisiaj tzn. wczoraj hihi :) przeszla sama siebie wstala o 7 rano poszla spac na spacerku od 12 do 14 i potem o 15 do 15.30 i jeszce raz od 18.30 do 19 i koniec ze spaniem popoludniu i poszla po kapieli i kolacji spac o 22 :) a to mi sie rozrabiaka maly robi :D ciekawe o ktorej mi rano wstanie. Pierwszy raz jej sie tak zdazylo i o dziwo caly dzien nie marudzila i wyspana byla hehe :)

Nio Aniulka Twoj skarb swietnie spi :)

Moje dziecko to dzisiaj juz od 6 koncertowało. Wyspane i zadowolone. Mam jednak dopiero około 7 zwlekła się z wyra jak dziecko zaczęło się denerwować, że nikt jej nie chce słuchać ;D ;D. Dostała jeść i o 8 padła znowu a mamie już spać się nie chce. Od wczoraj moja mała jest jakaś niedojedzona. Co dwie godzinki woła jeść. Nadrabia pewnie wagę. W nocy też po 3 musiałam jej mleczka robić :laugh:

reklama
O Boże ja myślałam że jak zacznę Kubę karmic na noc kaszką to przespi troszke więcej niż dotychczas a zjada aż 250 kaszki noc i nic z tego jest tak samo jak do tej pory nie dośc tego jest strasznie rannym ptaszkiem od 6 już na nogach ;D :p

a dzis wsuwamy indyka z jarzynkami ::)

Do góry