U mnie też tak jest... sa dni że nie nadążam z szykowaniem posiłków dla Łukasza a sa dni że mleko co 4 godziny jest mu za często. Dzisiaj np wypił 180ml op 12,30 i o 14,30 zjadł 3 łyżeczki obiadku. Potem wypił prawie 100 ml herbatki i tyle samo soku jabłkowo marchewkowego. Następne jedzenie miał dopiero po kąpieli, 240 ml kaszki. Od 12,30 do 18 nie chciał nic jeść ani mleczka ani obiadku.... ciekawe o której sie obudzi. Czasami te 240 ml kaszki starcza mu do 6 rano a czasami juz około 3 muszę robić następna porcję
reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
jak ja wam zazdroszcze ze dzieciaczki wam tak długo przesypiaja nocki
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Kuba wstaje między 7 a 8. Nie obraziłabym się, gdyby to było koło 11. Dzisiaj zabrałam mojego skowronka do swojego łóżka bo mi się strasznie spac chciało, to jak przysnęłam to mi walnął grzechotką w oko i dobrze że siniaka mi nie nabił.
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
moja zawze koło 8 zaczyna swój monolog i mam po spaniu a w nocy budze sie z 5 razy
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
o tóż to dlatego rano podrzucam ja dziakowi on ma zasze siły wiecej niz ja hihiihhih
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
współczuje Gosiczku
reklama
no to ja mam kochane dziecko. Budzi sie o 6 z kupką zmieniam mu pieluchę dokarmiam lub dopajam i zasypiamy do 8, potem dokarmianie lub dopajanie i sp[imy do 9,30.
Mama w ciąży siedziała na BB a potem długo spała w miarę możliwości i mały spi tak jak mama hiiihii
Mama w ciąży siedziała na BB a potem długo spała w miarę możliwości i mały spi tak jak mama hiiihii
Podziel się: