reklama
Aniulko, ale Winia daje kaszke na noc i dlatego mala nie chce pic, bo spi ;DAniulka pisze:Winiu to podaj Natalce jabłuszko utarte jak nie chce do piia soczku. Już kilka łyżeczek powinno załatwić sprawę.ja daję na 210 ml wody 7 miarek mleka i 3,5 łyzki stołowej kaszki. ale to daję w butli.
tym bardziej nie bedzie chciala zjesc jabluszka ;D
M
Melanie
Gość
edyta27 pisze:Czy dajecie dzieciom gęstą czy rzadką kaszkę? Ja najpirw dawałam nestle i była rzadka (robiłam wg wskazówek na opakowaniu) teeraz kupuję bobovity i jes dość gęsta, tylko Maciek ma po niej zatwardzenia. Problem w tym, że jak jest rzadka to ciężko się ja podaje łyżeczką...
ja robie rzadką, taka żeby sie dobrze z butelki piło
na 120 ml wody daję 3 małe łyżeczki kaszki bobo vita
edytka a może nie ma zatwardzenia tylko poprostu "nie nazbierało " mu się tyle???? Karmisz przeciez jeszcze piersią...
a ja dałam dzisiaj jarzynową z indykiem. Łukaszowi smakowało ale po kilku łyzeczkach powiedział stop! Madre dziecko bo mama to by mu cały słoiczek wcisnęła. A mięsko było dzisiaj pierwszy raz
a ja dałam dzisiaj jarzynową z indykiem. Łukaszowi smakowało ale po kilku łyzeczkach powiedział stop! Madre dziecko bo mama to by mu cały słoiczek wcisnęła. A mięsko było dzisiaj pierwszy raz
reklama
Podziel się: