reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

A my dzisiaj zjedliśmy puree ziemniaczane ze szpinakiem.... Łukasz jadł az mu się uszy trzęsły. Ale trochę doprawiłam bo takiego nie doprawionego sama tez bym nie ruszyła. Dodałam troszeczkę masełka i odrobine soli.

reklama
kangurki to jak bede jechac to sie odezwe i powiesz ile i jaie dokladnie chcesz :) :) :)
ja chcesz to wyslij mi swoj nr tel na priva zebym mogla ci dac znac jak i co. :)

mati dzis wciągnął cały słoik marchewki z kukurydzą chyba mu smakowało bo śmieszne dzwięki przy tym wydawał :D

Kluskowi tak dziś smakowały jabłka z jagodami, że aż z radości pluł...masakra, wszystko w fioletowe kropki. Dobrze, że na pościeli mam wzorek w kolorze jagód, ale śliniak nadaje się już chyba do wyrzucenia. Moczę go i ubrania, ale to chyba niewiele pomoże. W każdym razie cały słoik zjedzony, dla mnie nic nie zostało (a mnie tak smakują te deserki)

Gosiczka moj Niki tez uwielbia jablka z jagodami.
A swoja droga dziczyny to wam troche zazdroszcze ,bo u nas w sklepach nie ma takiego wyboru jedzonek dla dzidziow co w Polsce :( wogole pod wzgledem jedzeia w Polsce jest o wiele wiekszy wybor i duzo wiecej firm ,ktore produkuja rozne rzeczy.

a Pawełek nic co ma wiśniowy, granatowy itp. kolor nie toleruje, tak więc deserki lub soczki z maliną albo jagodami są ble.
Za to dziś kupiłam zupkę jarzynową z królikiem i jutro wypróbujemy. Trzymajcie kciuki!

dzisiaj były ziemniaczki z dynią... poszedł cały słoiczek. A po obiadku obowiązkowo mleczko 150 ml bo słoiczek to za mało.

reklama
warzywka z królikiem są raczej dla Pawełka ble... wcisnął pół słoiczka, ale tak bardziej dla zabawy łyżeczką niż dla samego jedzonka.
Tak więc jutro wracamy do zupek warzywnych bez mięska.

Do góry