reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

dziś po kaszce na śniadanie - 5 łyżeczek:p
dałam Maksowi sernik na zimno z truskawkami:)taki co można w sklepie kupić oczywiśćie:)
zjadł pół a teraz zjada mi rękę

widziałyście gdzieś takie puree ziemniaczano-warzywne nestle???bo ja szukam od miesiąca i nic

a wydaje mi się, że Maks mógłby to polubić

reklama
kangurki pisze:
dziś po kaszce na śniadanie - 5 łyżeczek:p
dałam Maksowi sernik na zimno z truskawkami:)taki co można w sklepie kupić oczywiśćie:)
zjadł pół a teraz zjada mi rękę

widziałyście gdzieś takie puree ziemniaczano-warzywne nestle???bo ja szukam od miesiąca i nic

a wydaje mi się, że Maks mógłby to polubić
u nas w Auchan widzialam :)

no bo jak słucham naokoło że wszystkie dzieciaki znajomych kuzynek itp. od pół roku jadły NORMALNE jedzenie to sobie myślę że ja dziwna conajmniej jestem...

ale nie szaleję z tym jedzeniem, po prostu staram się dać małemu jak najwięcej wapnia w każdej postaci
a że na razie to chyba na nic nie miał uczulenia to jest ok:)

Jeżeli kleik kukurydziany to nowe papu, to my dzisiaj spróbujemy dodać do mleka, bo z kleiku ryżowego przeszliśmy na kaszkę - kleik nic nie dawał :p, teraz podaje Kamili mleko 2R 3 razy dziennie zamiast mieszać zwykłe z klejem :)

No jasne :) próbuj, zawsze można się wycofać ;)

Ja trochę uważam i do tyłu jestem z nowościami, bo Kama ma delikatny żołądek :) na razie był kleik ryżowy, kaszka ryżowa z jabłkiem, przecier jabłkowy i dziś planuję kleik kukurydziany :laugh:

kangurki pisze:
u nas w Auchan nie widziałam:p

siwasku a może mogłabyś mi kiedyś to kupić przy okazji???
chodzi ci o to takie w woreczku, nie??
to jak bede to moge ci kupic , tylko nie wiem czy w ten weeend pojedziemy

reklama
Do góry