reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

dZIEKI DZIEWCZYNY ZA PODPOWIEDZI :)
będę jaednak mu dawała te zupki a nie sama marchewkę bo dzis zjadł już ze smakiem i niema żadnych zmian skórnychwie nie szkodzą mu ::)
a danie z mięskiem tez juz wypróbuję bo na słioku jest od piatego miesiąca a KUba zaczął już szósty więc myślę że już mogę.....
zresztą Beatka ty tez pisałaś że Majce podasz danie z mięskiem ::)

reklama
w słoikach sa od 5 mca i kukurydza i groszek:)wiec pewnie moga...Maksa pierwsze ulubione danie to byla kukurydza z marchewka, teraz to samo jest z mieskiem i tez mu smakuje

podam izisku ale jeszcze za chwilę no i zaczynam od czego innego a nie od razu mięsko :) fakt, że napisane jest po 5 tym chyba.

a my idziemy na spacerek po ćwiczeniach razem z Blanus, izis jeśli się zdecydujesz jesteśmy o 13 umówione :)
papa, lecę już

no przeciez ja tez zaczęłam od czegoś innego cały miesiąc podawałam mu jabłko teraz jarzyny i kaszki więc na mięso przyszła pora ::)

co ty nie wybiorę się z wami bo Kuba jeszcze nie może wychodzić a pozatym idę dziś do robotki ale tak wogóle to zawsze środy mam wolne bo teściowa chodzi za mnie więc w środy mogę się z wami umawiać...

no i szkoda że dziś was nie zobaczę :(

monia77 pisze:
Dziewczyny, mam pytanie :)

Kamila dostaje raz dziennie kaszkę jabłkową. Zjada też codziennie po pół słoiczka jabłka. Teraz chcemy wprowadzić marchewkę, ale nie wiem, czy wycofać się z jabłka w tym czasie, czy dać i jabłko i nowość - marchewkę?

Poradźcie :)
Sorki moniu ale twoje pytanko gdzies mi ujszlo ;)
Mozesz dac jablko i nowosc.
Ale marchewke na poczatek to tak 2 lyzeczki, co by sie obyla z nowym smakiem

Dzięki, Anineczko, Wiem,że na Was zawsze można liczyć, tylko czasem trzeba się przypomnieć, bo duuuuuużo piszemy i niektóre pytania uciekają :) ;)

reklama
Do góry