reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
ja juz nie wiem co jeje dac zeby ja nasycic
kangurki
Fan(ka)
izis ale te zupki mają inny smak-maks też lubi co drugą
np rosołek z ryżem lubi, ale z kaszą już nie, a mają takie same składniki poza ryżem
więc może Kubie ta zupka nie smakowała
w ogóle to niektóre słoiki polubił później, bo ja matka zapobiegliwa kupuję hurtowo i jak mu coś nie smakowało to daje mu to za miesiąc i czasem jest ok
np rosołek z ryżem lubi, ale z kaszą już nie, a mają takie same składniki poza ryżem
więc może Kubie ta zupka nie smakowała
w ogóle to niektóre słoiki polubił później, bo ja matka zapobiegliwa kupuję hurtowo i jak mu coś nie smakowało to daje mu to za miesiąc i czasem jest ok
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
??????????????
izis ale ja zrozumiałam, że tylko jabłko dawałaś do tej pory : skoro tak, to myślę, że zacznij od marchewki i jedno-, dwuskładnikowych zupek. bo tak od razu jarzynową to szybko dosyć nie poznasz co ewentualnie uczula /odpukać/ :
Majce smakowoała ale bez rewelacji
Majce smakowoała ale bez rewelacji
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
juz wszystko co mozna , i dalej mi w nocy spi tylko pare godzin i czesto sie budzi
M
Melanie
Gość
baasia pisze:Ja tez karmie tylko sloikami- nie bardzo jest czas zeby co ugotowac, chociaz sie do tego zabieram nawet kupilam sobie blender.
ja też
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
koreczek83 pisze:juz wszystko co mozna , i dalej mi w nocy spi tylko pare godzin i czesto sie budzi
to daj jej kaszke na noc z mleczkiem
Izis sprobuj dac marchewka z ziemniaczkiem na poczatek
Podziel się: