reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
EDYTKA - JA TEZ MAM TAKI ZAMIAR, A WSZYSCY WOKOŁO mnie ponaglają, ze może ona szybciej urośnie, albo co ???
trzymamy się razem 6 m-cy na cycku?

Beatka ja bym baaaaaaaaardzo chciała żeby Maciuś był 6 miesięcy tylko na cycku ale 13 lutego wracam do pracy i muszę nauczyć go ciągnąć butlę, niestety - bo mam naprawdę dużo pokarmu. Chyba spróbuję odciągać swoje mleko :)

A ja od 4-go miesiaca wprowadzilam dodatkowe papu(za poleceniem lekarki) z tego wzgledu ze niki jest duzy i juz mu cycus nie wystarcza.(wazy 8600 i mierzy 74 cm) Wiec karmie go piersia ale raz dziennie na przemian podaje jabluszko z bananem albo marchewke z ziemniaczkami albo kleik ryzowy ale mieszany z moim mlekiem.

Aniulka pisze:
Melanie pisze:
Izis tak jak pisała Gosiczka
swojego mlika nie gotój :D
Melcia mam nadzieję że się nie pogniewasz: Uje się nie kreskuje ;) ;D ;D ;D ;D ;D nie gotuj :D :D

o matko :mad: :mad: :mad: :mad:
dziękuję
juz kiedyś pisałam, że się nie gniewam
poprawiać mnie proszę !!!!!!!!

ojjj Aniulka
pżecierz nie warzne jak człofiek pisze, liczy sie dusza i dórzo miłości z sercó ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Melanie pisze:
Aniulka pisze:
Melanie pisze:
Izis tak jak pisała Gosiczka
swojego mlika nie gotój  :D
Melcia mam nadzieję że się nie pogniewasz: Uje się nie kreskuje ;) ;D ;D ;D ;D ;D nie gotuj :D :D

o matko  :mad: :mad: :mad: :mad:
dziękuję
juz kiedyś pisałam, że się nie gniewam
poprawiać mnie proszę !!!!!!!!

ojjj Aniulka
pżecierz nie warzne jak człofiek pisze, liczy sie dusza i dórzo miłości z sercó  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dósza, nie dusza ;D

Do góry