reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
EDYTKA - JA TEZ MAM TAKI ZAMIAR, A WSZYSCY WOKOŁO mnie ponaglają, ze może ona szybciej urośnie, albo co ???
trzymamy się razem 6 m-cy na cycku?

Beatka ja bym baaaaaaaaardzo chciała żeby Maciuś był 6 miesięcy tylko na cycku ale 13 lutego wracam do pracy i muszę nauczyć go ciągnąć butlę, niestety - bo mam naprawdę dużo pokarmu. Chyba spróbuję odciągać swoje mleko :)

A ja od 4-go miesiaca wprowadzilam dodatkowe papu(za poleceniem lekarki) z tego wzgledu ze niki jest duzy i juz mu cycus nie wystarcza.(wazy 8600 i mierzy 74 cm) Wiec karmie go piersia ale raz dziennie na przemian podaje jabluszko z bananem albo marchewke z ziemniaczkami albo kleik ryzowy ale mieszany z moim mlekiem.

Aniulka pisze:
Melanie pisze:
Izis tak jak pisała Gosiczka
swojego mlika nie gotój :D
Melcia mam nadzieję że się nie pogniewasz: Uje się nie kreskuje ;) ;D ;D ;D ;D ;D nie gotuj :D :D

o matko :mad: :mad: :mad: :mad:
dziękuję
juz kiedyś pisałam, że się nie gniewam
poprawiać mnie proszę !!!!!!!!

ojjj Aniulka
pżecierz nie warzne jak człofiek pisze, liczy sie dusza i dórzo miłości z sercó ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Melanie pisze:
Aniulka pisze:
Melanie pisze:
Izis tak jak pisała Gosiczka
swojego mlika nie gotój  :D
Melcia mam nadzieję że się nie pogniewasz: Uje się nie kreskuje ;) ;D ;D ;D ;D ;D nie gotuj :D :D

o matko  :mad: :mad: :mad: :mad:
dziękuję
juz kiedyś pisałam, że się nie gniewam
poprawiać mnie proszę !!!!!!!!

ojjj Aniulka
pżecierz nie warzne jak człofiek pisze, liczy sie dusza i dórzo miłości z sercó  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dósza, nie dusza ;D

Do góry