reklama
Melanie pisze:Joanka pisze:Melanie, jaką kaszkę dajesz Paris, zastanawiam sie ponieważ Pariska też jest na Nutramigenie, a obawiam się że smakowe mogą być alergizujące...
o oooooł
ja daję Bobo vity z owocami leśnymi :
Joanka nie powinnam tego dawać ?? ja nie, to ok, bo mi tez smakuje ;D
my dzisiaj dostaliśmy drugi poradnik zywienia z Nutricii ;D
Aniulka chcesz go? widzisz mi przysłali 2 razy a Tobie ani jednego
dziękuje bardzo dzisiaj dostałam. Wiem że Izis wysłała miesiąc temu i jej n ie przysłali
a Łukasz dostał wczoraj 200ml mleczka z 2 łyzkami kaszki malinowej i przespał całą noc od 19,30 do 6,30 ;D ;D ;D
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
MOJA JESZCZE4 NAQDAL TYLE NIE WYPIJKA NA RAZ ZALEDWIE 100ML
M
Melanie
Gość
Joanka pisze:Melanie, nie mam bladego pojęcia, myślałam że ty mi powiesz zanim potrenuję na krzyśku, jak Paris znosi owoce leśne ?
kurcze no ma wysypke i nie wiem od czego : może to te owoce
wieczorem dzisiaj była płaczliwa ale to raczej nie kaszka tylko kiełki ...chyba :
rano po wczoraszej kaszce była kupa rekordzistka
no to my mieliśmy kupe rekordzistkę po jabłku z dynią, ale jakię minki...minka skupiona przed...i minka zadowolona po ;D ;D ;D
a na dobranoc dostał kilka łyżeczek soku marchwiowo jabłkowego. No uwielbiam te jego miny kiedy degustuje coś, orzy tym mrucze tak ze smakiem jakby mówił, mniam mamo, mniam
a na dobranoc dostał kilka łyżeczek soku marchwiowo jabłkowego. No uwielbiam te jego miny kiedy degustuje coś, orzy tym mrucze tak ze smakiem jakby mówił, mniam mamo, mniam
M
Melanie
Gość
szkoda, że tego nie możemy sobie przesyłać :
M
Melanie
Gość
U nas też wysypka
dzisiaj podałam Pari jeszcze raz kaszkę na noc - to już trzeci
ale kurcze mam nadzieję, ze nie uczulają ją te owoce leśne z kaszki
ja wcinałam oststnio czekoladowe słodkości, więc zwalam, ze wysypka przez ten shit
dzisiaj podałam Pari jeszcze raz kaszkę na noc - to już trzeci
ale kurcze mam nadzieję, ze nie uczulają ją te owoce leśne z kaszki
ja wcinałam oststnio czekoladowe słodkości, więc zwalam, ze wysypka przez ten shit
reklama
Podziel się: