reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
Melanie pisze:
Joanka pisze:
Melanie, jaką kaszkę dajesz Paris, zastanawiam sie ponieważ Pariska też jest na Nutramigenie, a obawiam się że smakowe mogą być alergizujące...

o oooooł
ja daję Bobo vity z owocami leśnymi ::)
Joanka nie powinnam tego dawać ?? ja nie, to ok, bo mi tez smakuje ;D

my dzisiaj dostaliśmy drugi poradnik zywienia z Nutricii ;D

Aniulka chcesz go? widzisz mi przysłali 2 razy a Tobie ani jednego :p

dziękuje bardzo dzisiaj dostałam. Wiem że Izis wysłała miesiąc temu i jej n ie przysłali

a Łukasz dostał wczoraj 200ml mleczka z 2 łyzkami kaszki malinowej i przespał całą noc od 19,30 do 6,30 ;D ;D ;D

Joanka pisze:
Melanie, nie mam bladego pojęcia, myślałam że ty mi powiesz zanim potrenuję na krzyśku, jak Paris znosi owoce leśne ;)?

kurcze no ma wysypke i nie wiem od czego ::) może to te owoce :p :( :( :(

wieczorem dzisiaj była płaczliwa ale to raczej nie kaszka tylko kiełki ...chyba ::)
rano po wczoraszej kaszce była kupa rekordzistka :o

no to my mieliśmy kupe rekordzistkę po jabłku z dynią, ale jakię minki...minka skupiona przed...i minka zadowolona po ;D ;D ;D
a na dobranoc dostał kilka łyżeczek soku marchwiowo jabłkowego. No uwielbiam te jego miny kiedy degustuje coś, orzy tym mrucze tak ze smakiem jakby mówił, mniam mamo, mniam

Mała wczoraj dostała brzoskinki...tylko dwie łyżeczki. Smakowało bardzao...ale niestety dzisiaj wysypka na buzi i główce. Brzoskwinie zjadła mama....zobaczymy czy to po nich czy może po czymś innym :p :p

U nas też wysypka :p
dzisiaj podałam Pari jeszcze raz kaszkę na noc - to już trzeci
ale kurcze mam nadzieję, ze nie uczulają ją te owoce leśne z kaszki :( :p

ja wcinałam oststnio czekoladowe słodkości, więc zwalam, ze wysypka przez ten shit :p

reklama
Do góry