reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
;D ;D ;D ;D ;D ;D maż racje z tym co tłósto wydrókowałas, ale pamietam rze sama kiedyś pisałaś a mnie ten błond strasznie zakół w oczy ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Zrobiłam dziś Kubie kaszkę malinową na moim mleku i dałam mu po kapieli zjadł tylko 60 a mleka zawsze je jakieś 150 ale moż etak mało zjadł bo gardziołko go boli ::)

masz rację ::) ale chciałam żeby sobie dłużej pospał i wypoczął porządnie
ciekawe czy będzie po kaszce spał dłużej czy on juz taki typ co musi wstawać kilka razy w nocy ::)

Łukasz po kaszce budzi się godzine po jedzeniu bo mu się pić chce. jak się napije to śpi juz na dobre. czasem raz się obudzi czasem wcale

reklama
kurcze śmiejecie się, a jak sie takie forum poczyta gdzie same byki to mózg sie lasuje człowiekowi / i nawet ja, co nigdy , przenigdy jednego błędu ortograficznego w szkole nie zaliczyłam/ nie wiedziałam jak napisać huśtawka :p

Blanus trzymaj się ze mną, bo ja mam ciśnienie z wielu stron na dokarmianie :( mama moja nawet mówi " może za mało masz pokarmu". jak za mało, jak Majka uśmiechnięta i nigdy nawet z dwoch cycków pod rząd nie jadła :mad: kurcze nie wiem już sama co robić

Do góry