reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Beatko a Majeczka ci płacze ? bo jak nie tzn że się najada i wcale nie musisz jej dokarmiać zresztą już tu pewnie było to pisane :)

reklama
Beatka, jak dasz radę to nie dokarmiaj. Córcię masz pogodną - jak widzę, a że malutka? Taka jej uroda :). Masz argument Ja, to znaczy Kama. :) Na cycu (samym) była tylko przez 3 tyg. bo ja miałam za mało pokarmu. Teraz jest na butli i też malutka, tzn. nie chudziutka, ale drobniutka :) Podejrzewam, ze u Maji butla nic by nie zmieniła. szkoda naturalnego karmienia i tych dobroci, które są w naszym mleczku, niech dziewczyna pije, jak długo się da :)

Maciątko moje też jest drobniutkie - waży 6700 ale rozwija się prawidłowo, w centylach się mieści, więc lekarz nie kazał mi wcześniej dokarmiać.

super Dziewczyny, że jesteście :-* :-* :-* Majka wcale nie płacze! szwagierka i teściowa ostatnio nabijały się, że ona nie umie :)
ja baaardzo bardzo chcę na samym cycku wytrzymać 6 miesięcy! i mam nadzieję , że z Wami mi się to uda!
moje Majciątko waży 5.200kg edytko

Beatko, oto karta badań profilaktycznych mojej majciątki:
urodzona 8 grudnia 2001 z wagą 3400, przy wypisie, 3040
po miesiącu 4050
po 1,5 miesiąca 4580
po 2 miesiącach 5060
po 3 miesiącach 5860
po 4 miesiącach 6120

a teraz waży 15 kg i to zywego złota,
i też była tylko na moim pokarmie 14 miesięcy !
głowa i cyce do góry, a szwagierce i teściowej powiedz " a sio"

beatka dobrze gadają dziewczyny!!! Nie daj się!!! I co że drobna!! Mój Kuba duzy się urodził, szybko rósł i przybierał na wadze a teraz??? Najmniejsze chucherko w całej grupie a na wadze zaledwie 17 kilo w butach traperach!!! WAGA O NICZYM NIE ŚWIDCZY!!!!!!!!!

beatka pisze:
super Dziewczyny, że jesteście :-* :-* :-* Majka wcale nie płacze! szwagierka i teściowa ostatnio nabijały się, że ona nie umie :)
ja baaardzo bardzo chcę na samym cycku wytrzymać 6 miesięcy! i mam nadzieję , że z Wami mi się to uda!

5200 waży bo jest kobietą. Drobna, eteryczna będzie. Ciesz się! ;D

edyta27 pisze:
beatka pisze:
super Dziewczyny, że jesteście  :-* :-* :-* Majka wcale nie płacze! szwagierka i teściowa ostatnio nabijały się, że ona nie umie  :)

5200 waży bo jest kobietą. Drobna, eteryczna będzie. Ciesz się! ;D

No Beatka cieszmy się razem! :) Może nasze córy będą drobniutkie? Ja bym chciała :). Może Kamilcia wda się do rodziny mojego męża? Oni tam tacy mini :) Mój mąż jest o głowę wyższy od całej swojej familii :) ::)

reklama
ok, głowa i cyce do góry! to mi się podoba ;) mam nadzieję, że będzie drobna, tylko po kim ::) ;D chudzin to u mnie nie ma a i wysocy wszyscy
ja do 4 tej klasy podstawówki byłam największa z dzieci ;) stanęłam na 168cm

ale coś zboczyłyśmy z tematu wątku :police:

Do góry