reklama
Beatka, jak dasz radę to nie dokarmiaj. Córcię masz pogodną - jak widzę, a że malutka? Taka jej uroda . Masz argument Ja, to znaczy Kama. Na cycu (samym) była tylko przez 3 tyg. bo ja miałam za mało pokarmu. Teraz jest na butli i też malutka, tzn. nie chudziutka, ale drobniutka Podejrzewam, ze u Maji butla nic by nie zmieniła. szkoda naturalnego karmienia i tych dobroci, które są w naszym mleczku, niech dziewczyna pije, jak długo się da
super Dziewczyny, że jesteście :-* :-* :-* Majka wcale nie płacze! szwagierka i teściowa ostatnio nabijały się, że ona nie umie
ja baaardzo bardzo chcę na samym cycku wytrzymać 6 miesięcy! i mam nadzieję , że z Wami mi się to uda!
moje Majciątko waży 5.200kg edytko
ja baaardzo bardzo chcę na samym cycku wytrzymać 6 miesięcy! i mam nadzieję , że z Wami mi się to uda!
Beatko, oto karta badań profilaktycznych mojej majciątki:
urodzona 8 grudnia 2001 z wagą 3400, przy wypisie, 3040
po miesiącu 4050
po 1,5 miesiąca 4580
po 2 miesiącach 5060
po 3 miesiącach 5860
po 4 miesiącach 6120
a teraz waży 15 kg i to zywego złota,
i też była tylko na moim pokarmie 14 miesięcy !
głowa i cyce do góry, a szwagierce i teściowej powiedz " a sio"
urodzona 8 grudnia 2001 z wagą 3400, przy wypisie, 3040
po miesiącu 4050
po 1,5 miesiąca 4580
po 2 miesiącach 5060
po 3 miesiącach 5860
po 4 miesiącach 6120
a teraz waży 15 kg i to zywego złota,
i też była tylko na moim pokarmie 14 miesięcy !
głowa i cyce do góry, a szwagierce i teściowej powiedz " a sio"
beatka dobrze gadają dziewczyny!!! Nie daj się!!! I co że drobna!! Mój Kuba duzy się urodził, szybko rósł i przybierał na wadze a teraz??? Najmniejsze chucherko w całej grupie a na wadze zaledwie 17 kilo w butach traperach!!! WAGA O NICZYM NIE ŚWIDCZY!!!!!!!!!
edyta27
O&M
beatka pisze:super Dziewczyny, że jesteście :-* :-* :-* Majka wcale nie płacze! szwagierka i teściowa ostatnio nabijały się, że ona nie umie
5200 waży bo jest kobietą. Drobna, eteryczna będzie. Ciesz się! ;D
edyta27 pisze:beatka pisze:super Dziewczyny, że jesteście :-* :-* :-* Majka wcale nie płacze! szwagierka i teściowa ostatnio nabijały się, że ona nie umie
5200 waży bo jest kobietą. Drobna, eteryczna będzie. Ciesz się! ;D
No Beatka cieszmy się razem! Może nasze córy będą drobniutkie? Ja bym chciała . Może Kamilcia wda się do rodziny mojego męża? Oni tam tacy mini Mój mąż jest o głowę wyższy od całej swojej familii :
reklama
ok, głowa i cyce do góry! to mi się podoba mam nadzieję, że będzie drobna, tylko po kim : ;D chudzin to u mnie nie ma a i wysocy wszyscy
ja do 4 tej klasy podstawówki byłam największa z dzieci stanęłam na 168cm
ale coś zboczyłyśmy z tematu wątku olice:
ja do 4 tej klasy podstawówki byłam największa z dzieci stanęłam na 168cm
ale coś zboczyłyśmy z tematu wątku olice:
Podziel się: