reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Beatko a Majeczka ci płacze ? bo jak nie tzn że się najada i wcale nie musisz jej dokarmiać zresztą już tu pewnie było to pisane :)

reklama
Beatka, jak dasz radę to nie dokarmiaj. Córcię masz pogodną - jak widzę, a że malutka? Taka jej uroda :). Masz argument Ja, to znaczy Kama. :) Na cycu (samym) była tylko przez 3 tyg. bo ja miałam za mało pokarmu. Teraz jest na butli i też malutka, tzn. nie chudziutka, ale drobniutka :) Podejrzewam, ze u Maji butla nic by nie zmieniła. szkoda naturalnego karmienia i tych dobroci, które są w naszym mleczku, niech dziewczyna pije, jak długo się da :)

Maciątko moje też jest drobniutkie - waży 6700 ale rozwija się prawidłowo, w centylach się mieści, więc lekarz nie kazał mi wcześniej dokarmiać.

super Dziewczyny, że jesteście :-* :-* :-* Majka wcale nie płacze! szwagierka i teściowa ostatnio nabijały się, że ona nie umie :)
ja baaardzo bardzo chcę na samym cycku wytrzymać 6 miesięcy! i mam nadzieję , że z Wami mi się to uda!
moje Majciątko waży 5.200kg edytko

Beatko, oto karta badań profilaktycznych mojej majciątki:
urodzona 8 grudnia 2001 z wagą 3400, przy wypisie, 3040
po miesiącu 4050
po 1,5 miesiąca 4580
po 2 miesiącach 5060
po 3 miesiącach 5860
po 4 miesiącach 6120

a teraz waży 15 kg i to zywego złota,
i też była tylko na moim pokarmie 14 miesięcy !
głowa i cyce do góry, a szwagierce i teściowej powiedz " a sio"

beatka dobrze gadają dziewczyny!!! Nie daj się!!! I co że drobna!! Mój Kuba duzy się urodził, szybko rósł i przybierał na wadze a teraz??? Najmniejsze chucherko w całej grupie a na wadze zaledwie 17 kilo w butach traperach!!! WAGA O NICZYM NIE ŚWIDCZY!!!!!!!!!

beatka pisze:
super Dziewczyny, że jesteście :-* :-* :-* Majka wcale nie płacze! szwagierka i teściowa ostatnio nabijały się, że ona nie umie :)
ja baaardzo bardzo chcę na samym cycku wytrzymać 6 miesięcy! i mam nadzieję , że z Wami mi się to uda!

5200 waży bo jest kobietą. Drobna, eteryczna będzie. Ciesz się! ;D

edyta27 pisze:
beatka pisze:
super Dziewczyny, że jesteście  :-* :-* :-* Majka wcale nie płacze! szwagierka i teściowa ostatnio nabijały się, że ona nie umie  :)

5200 waży bo jest kobietą. Drobna, eteryczna będzie. Ciesz się! ;D

No Beatka cieszmy się razem! :) Może nasze córy będą drobniutkie? Ja bym chciała :). Może Kamilcia wda się do rodziny mojego męża? Oni tam tacy mini :) Mój mąż jest o głowę wyższy od całej swojej familii :) ::)

reklama
ok, głowa i cyce do góry! to mi się podoba ;) mam nadzieję, że będzie drobna, tylko po kim ::) ;D chudzin to u mnie nie ma a i wysocy wszyscy
ja do 4 tej klasy podstawówki byłam największa z dzieci ;) stanęłam na 168cm

ale coś zboczyłyśmy z tematu wątku :police:

Do góry