reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
Zazdroszczę Wam wprowadzania nowości. :) U nas to się oddala w czasie. Był już kleik, ale odszedł w dal, bo mieliśmy tygodniową jazdę :( ::).Wzdęcia, krzyki itd. Kama ma strasznie delikatny układ pokarmowy i długo będzie się przyzwyczajać się do nowości :(. z powodu mrozów pediatra przyszła do domu i orzekła, żeby na razie jeszcze wstrzymać się z soczkami i innymi nowościami :(,aż małej to nie przejdzie ( jakiś tydzień) :(

Dziewczyny ja mam takie pytanie może juz o tym było ale niemam czasu szukać...
czy kaszki mozna robic z mlekiem matki? jak tak to napiszcie jak czy gotować mleko czy podgrzewać bo chciałabym mu dzis podać kaszkę ale jeszcze nie kupiłam bo nieiwem czy z moim mlekiem można ja mieszać ::)

Izis, możesz ze swoim mlekiem. Nie gotuj go, bo straci wartości odżywcze. Możesz je lekko podgrzac, jeżeli chcesz. Odciągnij do miski lub butelki, dosyp kaszki lub kleiku i gotowe.

a u na sdzis marcheka z jabłuszkiem była na "obiadek" i mimo śliniaka i śiereczki ciuszki sa poplamione :p :p :p :p

reklama
Do góry