reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Aniulka pisze:ooooooooo jestem pod wrażeniem.... Macius łasibrzuch ;D ;D
dobre
edyta27 pisze:Maciek ostatnio zajada się racuchami z jabłuszkiem - dziś zjadł 5!!!
Matko Kochana !!!!
Edytko to Maciuś ma apetycik ;D. 5 racuchów nono. Tyle to moja 6-letnia córka zajada
Robert też ma niezły apetyt. Jada moje potrawki specjalnie dla niego gotowane i zaraz po swoim obiadku wtóruje przy naszych talerzach :laugh: Ostatnio zaraz po takiej swojej potrawce zjadł dwa racuchy z jabłkami. Więcej dlatego nie zjadł, bo się skończyły :laugh: :laugh:
Robert też ma niezły apetyt. Jada moje potrawki specjalnie dla niego gotowane i zaraz po swoim obiadku wtóruje przy naszych talerzach :laugh: Ostatnio zaraz po takiej swojej potrawce zjadł dwa racuchy z jabłkami. Więcej dlatego nie zjadł, bo się skończyły :laugh: :laugh:
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Jula od jakis dwoch tygodni zjada kaszki na mleku modyfikowanym i bardzo jej smakuja.Nie ma po nich zadnych uczulen.
Mam jednak watpliwosc bo kaszki ryzowe robione na mleku Nan 2ha nie zabardzo jej smakuja.Samego mleka tez nie chche pic/
Czy jakbym dawala jej tylko kaszki juz z mlekiem to czy to bedzie zastepowalo samo mleko?Jula jeszcze cycoli wiec troszke maminego mleczka zjada.Czy to jest wystarczajaca dawka mleka-wapna?
Mam jednak watpliwosc bo kaszki ryzowe robione na mleku Nan 2ha nie zabardzo jej smakuja.Samego mleka tez nie chche pic/
Czy jakbym dawala jej tylko kaszki juz z mlekiem to czy to bedzie zastepowalo samo mleko?Jula jeszcze cycoli wiec troszke maminego mleczka zjada.Czy to jest wystarczajaca dawka mleka-wapna?
anineczka
królowa mrówek :P
Antek wczoraj zjadl tylko raz butle z mlekiem-wieczorem.
W dzien tylko kanapeczki,obiadek i takie tam stale pokarmy.
Nawet na sniadanie niechcial mleka
W dzien tylko kanapeczki,obiadek i takie tam stale pokarmy.
Nawet na sniadanie niechcial mleka
edyta27
O&M
A Maciek dziś jadł:
1. Rano cyca,
2. U dziadków nic do 14, o 14 parę łyżek zupy,
3. Po moim powrocie cyc,
4. Po południu z 6 łyżek zupki,
5.Cyc na dobranoc
No i co ja mam z nim zrobić? Jak go odstawić? Chyba potrzebujemy jakiejś specjalistycznej pomocy. Przecież on się zagłodzi.,
1. Rano cyca,
2. U dziadków nic do 14, o 14 parę łyżek zupy,
3. Po moim powrocie cyc,
4. Po południu z 6 łyżek zupki,
5.Cyc na dobranoc
No i co ja mam z nim zrobić? Jak go odstawić? Chyba potrzebujemy jakiejś specjalistycznej pomocy. Przecież on się zagłodzi.,
reklama
Podziel się: