reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
Mnie też to dziwi ;D
Ma też jazdę na placki ziemniaczane, wczoraj podszedł do talerza, poczęstował się a jak spróbował to praktycznie połknął tego placka, tak mu smakowało.

Za to nie chce jeść zupek, chyba że ze słoiczka ::)

Edytko to Maciuś ma apetycik ;D. 5 racuchów nono. Tyle to moja 6-letnia córka zajada ;)
Robert też ma niezły apetyt. Jada moje potrawki specjalnie dla niego gotowane i zaraz po swoim obiadku wtóruje przy naszych talerzach ;) :laugh: Ostatnio zaraz po takiej swojej potrawce zjadł dwa racuchy z jabłkami. Więcej dlatego nie zjadł, bo się skończyły :laugh: :laugh:

Jula od jakis dwoch tygodni zjada kaszki na mleku modyfikowanym i bardzo jej smakuja.Nie ma po nich zadnych uczulen.
Mam jednak watpliwosc bo kaszki ryzowe robione na mleku Nan 2ha nie zabardzo jej smakuja.Samego mleka tez nie chche pic/
Czy jakbym dawala jej tylko kaszki juz z mlekiem to czy to bedzie zastepowalo samo mleko?Jula jeszcze cycoli wiec troszke maminego mleczka zjada.Czy to jest wystarczajaca dawka mleka-wapna?

A Maciek dziś jadł:

1. Rano cyca,
2. U dziadków nic do 14, o 14 parę łyżek zupy,
3. Po moim powrocie cyc,
4. Po południu z 6 łyżek zupki,
5.Cyc na dobranoc

:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :no: :no: :no:

No i co ja mam z nim zrobić? Jak go odstawić? Chyba potrzebujemy jakiejś specjalistycznej pomocy. Przecież on się zagłodzi.,

reklama
Do góry