reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

hmmmm .... dlaczego nie można edytowac postów? :(? znowu jakaś afera??? Zamiast wcina napisało mi sie wina.... jeszcze sobie ktoś pomyśli.... ::) że dziecku daję... :p ;D ;D ;D

reklama
no ładnie ładnie Aniulka daje dzieciakom WINA!!! ;D

dzięki dziewczyny, ciut się uspokoiłam, ale jednak lekarka twierdzi, że to za mało. narazie tłumaczę ząbkami.

tuniu to zamiast zwiększac ilości glównych dan, staraj sie podsuwac rozalce w miedzyczasie jakieś smakołyki... deserki owoce ciasteczka.... albo np utartą marchewkę itp...

i wydało sie.... :( :( ;) ;D ;D ;D

Ja ostatniona moja core nazekalam, a dzis mnie zaskoczyla ;D
zjadla
8.30 kromeczke z maselkiem, bialym serkiem i trodszke powidelek (sam serek nie smakowal :p)
11 cycus mamusi :)
13 kartfelki, mieso i ogorek zielony
15 zupka rosolek zageszczona kasza manna
19 170ml kaszka malinowa na mleczku nan2 (jak zobaczyla butele ze smokiem to az sie trzesla ;D)
20.30 cycus mamusi i spanko :)

I przez caly dzien wypila ok 400ml herbatki jablkowej ;D ;D ;D

Ale mi sie dziecko rozjadlo ;D ;)

Tuniu jak pisza dziewczyny nic sie nie martw. Ja tez ostatnio panikowalam i corci apetyt sie poprawil. Widac je tyle ile jej potrzeba. Rozi pewnei tez wie ile moze zjesc i dobrze przybiera wiec jest oki :)

Melunia a probowalas z tej ksiazki co ci wyslalam ?

A moja cora juz nie lubi sloiczkowych potraw musi jesc obiadek jak my :)

martusia_78 pisze:
Ja ostatniona moja core nazekalam, a dzis mnie zaskoczyla ;D
zjadla
8.30 kromeczke z maselkiem, bialym serkiem i trodszke powidelek (sam serek nie smakowal :p)
11 cycus mamusi :)
13 kartfelki, mieso i ogorek zielony
15 zupka rosolek zageszczona kasza manna
19 170ml kaszka malinowa na mleczku nan2 (jak zobaczyla butele ze smokiem to az sie trzesla ;D)
20.30 cycus mamusi i spanko :)

I przez caly dzien wypila ok 400ml herbatki jablkowej ;D ;D ;D

Ale mi sie dziecko rozjadlo ;D ;)

A moja cora juz nie lubi sloiczkowych potraw musi jesc obiadek jak my :)
fajnie, że Sandrusi apetycik się poprawił :). Jeżli chodzi o obiadki, to Robert takich naszych jeszcze nie je ( parę razy się zdarzyło, jak mu nie ugotowałam). Ale te mojej produkcji, to młuci już 1,5 słoiczka tego dużego dla niemowląt

Melanie pisze:
kochana musiałam ta ksiązkę wywalić
pisałam Tobie, że nie chciał mi antywirusik jej przyjąć  :p

No wiem ale myslalm, ze z tego serwera jednak ci przyjal.
To szkoda :(

A najlepsze to jedt to, ze ja nie mam wirusa bo juz kilka razy sprawdzalam i nikt mi nie mowil, zeby w mojej poczcie cois siedzialo.
Dziwne to ::) ::) ::) ::)

reklama
Do góry