reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Nasza pani pediatra jak powiedzialam ze Juli to mleczko nie smakuje to powiedziala zeby do picia doprawic jej kawa inka zbozowa i wczoraj tak zrobilam ale po wypiciu malego lyku tak nia zatrzeslo ze szok. :)Smiechu mielismy po pachy. ;D
Powiedziala takze zeby sprobowac dawac jej jogurty naturalne jak jej mleko nie pasuje.

reklama
mam podejrzenia, że Rozi nie ma już skazy białkowej ::)
ostatnio pobiegłam do sklepu a Lala była chwilkę sama z dziadkiem :)
wracam do domu cisza spokój, leżą sobie na łóżku i czytają książki :)
więc zagzrzałam jej zupkę chcę ją karmić, a ona nie! myślę co się dziecku stało, a mój Tatuś na to, że ona nie jest głodna bo zjadła całą bułkę z masłem !!!
dał jej normalnego masła z krówką, bo według niego ja ją karmię śmierdzącym byle czym.
a bułkę jadła z uśmiechem od ucha do ucha ;D
nic się nie dzieje, nie wysypało jej.
więc się zastanawiam czy możliwe, żeby już skaza minęła ::)

tunia pisze:
mam podejrzenia, że Rozi nie ma już skazy białkowej ::)
ostatnio pobiegłam do sklepu a Lala była chwilkę sama z dziadkiem :)
wracam do domu cisza spokój, leżą sobie na łóżku i czytają książki :)
więc zagzrzałam jej zupkę chcę ją karmić, a ona nie! myślę co się dziecku stało, a mój Tatuś na to, że ona nie jest głodna bo zjadła całą bułkę z masłem !!!
dał jej normalnego masła z krówką, bo według niego ja ją karmię śmierdzącym byle czym.
a bułkę jadła z uśmiechem od ucha do ucha ;D
nic się nie dzieje, nie wysypało jej.
więc się zastanawiam czy możliwe, żeby już skaza minęła ::)
pewnie że mozliwe :) przeciez w koncu musi ustąpic
i inaczej sie nie przekonasz jak nie bedziesz co jakis czas jej czegos mlecznego dawac :)

Tunia super Oby Rozi mogła już wszystko zajadać :D
Ja wiem, że Robert może już jeść kaszkę na mleku modyfikowanym ;D A co do wprowadzenie innego białka mam obawy
undecided.gif

Tuniu, swietnie by bylo gdyby ta skaza juz sobie poszla
my zaraz jak sie goscie urodzinowi przewala tez zafundujemy bulke z maslem, cobysmy sie mogly ukryc przed swiatem, jakby, odpukac, nas wysypalo ;d

Jula w swoje urodziny miala prawdziwe swieto bo prawie wszystko zjadala.

Nawet w Torcie zanurzyla swoj pyszczek byla cala w bita smietane,pomagala sobie raczkami...super.
Skorzystala chyba ze wszystkiego..ptasie mleczko,ciacha przerozne,pomarancze..duzo duuuzzzoooo by wymieniac i jak na razie do dzisiaj jest wszystko OK no moze kupka byla bardziej plynna ale to zrozumiale..he,he... :)

reklama
dziewczyny daje z was ktoras juz swojemu maluchowi mleko junior ???
my kupilismy nestle junior i sie zastanawiam kiedy jej dac :)
ma jeszcze z 10 paczek tego nan3 i nie wiem kiedy ja to wyrobie

Do góry