reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

eh w tej gazecie to tylko kilka było, wg.nich to Lancome, ale miałam go i wcale nie jest taki fajny, za tą cenę to można mieć diora i jest dużo lepszy (oba podkręcające, bo ja mam długie rzęsy:)

reklama
pewnie będzie pyszna:)

my dziś idziemy na kebaba, bo Damian mi stęka od tygodnia że chce kebaba, a ja nie mogę bo żołądek mnie boli po nim;p
a Maks dostanie frytki:)albo pomidorówkę z baru mlecznego:p chociaż ostatnio jak czekaliśmy na jedzonko w tym barze to Maks prawie wszedł do miski pani, która jadła żurek:)Więc może żurek:p

Dziewczyny, chcialabym zmienic Dawidkowi mleko. Skoro nie ma juz skazy i wysypek to po co ma jesc ten ohydny Nutramigen? ::) Jakie Waszym zdaniem jest najlepsze? Jakie dajecie swoim dzieciom? (oprocz Nutra... i Bebilonu Pepti i mleka sojowego)

aguula my jak używaliśmy jeszcze mleka to kupowaliśmy bebilon podobno jest najlepszym mlekiem
ale Dawid już duży jest, spytaj lekarza czy możesz mu dawać to bebiko w kartoniku dla dzieci 1-3 . bo to też podobno dobre mleko, Maksowi niestety nie smakowało:p

my stosujemy NAN teraz już 3. Od samego początku Olaf pije to mleko z przerwą około miesiąca kiedy to z podejrzeniem skazy pił Nutramigen. Potem wróciliśmy do NAN, po części na własną odpowiedzialność (wciąż nie było pewności co do skazy) i udało się. po skończeniu roczku mam zamiar przejść na mleko dla juniora gotowe a nie te w proszku, bo mnie szlaczek trafia już z tym proszkowym (jak mąż robi dziecku butlę to mleko jest porozsypywane po całej kuchni).

U nas dzisiaj ryż z truskawkami dla Olafa i pieczaki kurczone dla męża. A dla mnie....marchewka, ogórek i ....a co mi tam zjem też pieczaka.

ale wam dobrze macie dla kogo gotowac
martyna nie chce jesc patryka nie ma calymi dniami wiec nie ma dla kogo

moje umiejetnosci gotowania niogdy sie nie rozwina ;D

reklama
Mati pił bebilon i mu smakował zanim sie nie okazało że ma uczulenie, więc myśle że i Sandrusi również posmakuje :)

Do góry