reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

będzie dobrze :)

ja kisielu nie robiłam nigdy w życiu i jak mieszkaliśmy z Damianem w Gdańsku w takim mieszkaniu studenckim to nasz współlokator z mieszkania pomagał mi gotować:p
i nabijał się potem ze mnie że jestem dziwna że nie umiem robić kisielu

ale zawsze można kupić słodką chwilę:)

Maks lubi poziomkową:S

reklama
Melanie pisze:
zwykły kisiel dr.Oetkera jest o niebo lepszy    :)

ale nie wiem czy dla dzieci  ::)

Dla dzieci chyba nie... zreszta zalezy co ma w skladzie, jak nie za duzo chemii to mozna dac. Kuba dzisiaj sprobowal kurczakowego skrzydelka z grilla ale mu nie smakowalo :p

Majka jadla wczoraj zupke z maselkiem, Dzis po raz pierwszy morelki, serek philadelfia z ziolami i kolejna proba z jajkiem ::) ::) ::) ;D ;D
W razie czego to kompletnie nie bede wiedziala co ja uczulilo ::) ::) :p :p
No ale skoro ja jem, codziennie jajko od tygodnia, biale sery, kawe z mlekiem, sery zolte to raczej skaza odpuscila ;) ;) ;D ;D ;D

Misiako to super :)
Mati ostatnio wcina kanpeczki dziś jadł z pastą jajeczną a wczoraj z serkiem topionym jak na razie nic mu nie jest :)

a dorwałam ostatnio taką gazetę-świat konsumenta bo szukałam najlepszego tuszu do rzęs(mam do nich słabość:p) a w tej gazecie robią testy i to zupełnie bezstronnie bo to gazeta dla fachowców a nie reklamowa i czytałam że dla dzieci do picia najlepsza jest woda Jurajska-czysta i zdrowa
a potem szukałam jej w sklepach i ciężko dostać ale podobno na południu jest łatwiej

oczywiście żywiec na ostatnim miejscu był:p

no ale znalazłam w końcu sklep z Jurajską, całkiem dobra woda, w sumie najdroższa (nie licząc perry:p) ale różnica 20 gr to prawie nic
a na butelkach napisane że ta woda zwyciężyła w testach wprost
więc chyba naprawdę jest dobra

a Maks zjadł na śniadanko kanapkę z pomidorem i jajecznicę z 2 jajek:)

Pariska też dzisiaj miała pomidorki
ale w zupie
babcia zrobiła pomidorową z pomidorków i dziecię wcinało elegancko

a po tym maśle jeszcze nic jej nie wyskoczyło ::) ::) ::) :)

Ale super! Same dobre wiadomosci tu ostatnio piszecie- zero skazy - zero wysypek. :) I oby tak pozostalo :) Brawo Pariska! Brawo Majeczka! Brawo Mati! Brawo Krzysiu!

Dawid tez wcina pomidory, najbardziej lubi te surowe, ale pomidorowka tez mu smakuje. A jak fajnie mruczy jak dostanie kawalek pomidorka ;D Dzisiaj nie dal nam spokojnie zjesc sniadania - dawalismy po kawaleczku pomidorka - no i byl spokoj przez chwile :)

reklama
kangurki pisze:
a dorwałam ostatnio taką gazetę-świat konsumenta bo szukałam najlepszego tuszu do rzęs(mam do nich słabość:p) a w tej gazecie robią testy i to zupełnie bezstronnie bo to gazeta dla fachowców a nie reklamowa i czytałam że dla dzieci do picia najlepsza jest woda Jurajska-czysta i zdrowa
a potem szukałam jej w sklepach i ciężko dostać ale podobno na południu jest łatwiej

oczywiście żywiec na ostatnim miejscu był:p

no ale znalazłam w końcu sklep z Jurajską, całkiem dobra woda, w sumie najdroższa (nie licząc perry:p) ale różnica 20 gr to prawie nic
a na butelkach napisane że ta woda zwyciężyła w testach wprost
więc chyba naprawdę jest dobra

a Maks zjadł na śniadanko kanapkę z pomidorem i jajecznicę z 2 jajek:)

Ehhh, ten Zywiec :mad: :( Mi on smakuje najbardziej...
Moze trzeba rozejrzec sie za ta Jurajska - wydaje mi sie ze juz gdzies ja widzialam.

Kangurki, a jaki tusz jest najlepszy? (sorrki, ze nie na temat :-))

Do góry