reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Wprowadzamy nowe papu dla Naszych Bobasów***

a ja wczoraj juz nakupowalam mnostwo sloiczkow dla malucha :-):-) zreszta z polski tez troche przywiozlam, bo np, samej marchewki czy jabluszka tutaj nie spotkalam, jestem taka podekscytowana :-):-) juz niemoge sie doczekac jak zaczne mu wprowadzac, ale to dopiero jak skonczy 5 czyli najwczesniej za 2 tygodznie :tak: :-)

reklama
Moj maly znowu dostal wysypki:-(mimo tego ze podaje tylko produkty Bio i "A".
Bylam dzisiaj na spacerze i kupilam marchewke,pietruszke,mlode ziemniaczki i piers z indyka zrobie sama moze to cos pomoze bo ja juz nie wiem co dziecku podawac.
Zaraz dogotuje sie do konca i zobacze.
Widze ze dawalyscie tez same juz zmiksowanego bananka tez kupilam i jabluszka i powoli z tym sprobuje- a sloiczki stoja u mnie.

Asix to gadaj z mezem po angielsku :-D:-D:-D

ale to prawda ze mam dobrze, bo jak jakiegos slowa czy czegos nie kumam to on mi to wytlumaczy :tak: :-) codziennie sie ucze, ale mozolnie mi to idzie, ja to zawsze mowie ze z Davidkiem sie bede uczyc :-):-)

My powoli wchodzimy w słoiczki powyżej 6 miesiąca. Indze smakują, mają kawałki warzywek, mięska i dodatków więc może sobie trochę buzią pomielić;-) Był już rosołek z ryżem, kurczakiem i warzywami, dzisiaj indyk z warzywami, owocami i kaszką kukurydzianą, aż jej się rączki trzęsły;-) Jutro wołowinka z fasolką:-)

My powoli wchodzimy w słoiczki powyżej 6 miesiąca. Indze smakują, mają kawałki warzywek, mięska i dodatków więc może sobie trochę buzią pomielić;-) Był już rosołek z ryżem, kurczakiem i warzywami, dzisiaj indyk z warzywami, owocami i kaszką kukurydzianą, aż jej się rączki trzęsły;-) Jutro wołowinka z fasolką:-)

Super ze babelek tak je:-)az ci zazdroszcze:tak:

a ja probowalam dac Davidkowi jabluszko hippa i nie wiem czy to za kwasne dla niego czy co, bo takie miny robi ze masakra i wiekszosc wypluwa. Nie wiem czy ogolnie nie jest jeszcze gotowy jesc z lyzeczki czy to jabluszko mu nie podchodzi :sorry2:

reklama
Karina, też się cieszę, bo z nią nigdy nie wiadomo jak będzie z jedzeniem.

Wisienka, Davidek się krzywi, bo to dla niego nowy smak, nie potrafi jeszcze jeść i dlatego większość ląduje na śliniaku. nek do tej pory jak poznaje coś nowego to się tak krzywi, jakby nie wiem co w buzi miała;-)

Do góry