reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Wprowadzamy nowe papu dla Naszych Bobasów***

a ja wczoraj juz nakupowalam mnostwo sloiczkow dla malucha :-):-) zreszta z polski tez troche przywiozlam, bo np, samej marchewki czy jabluszka tutaj nie spotkalam, jestem taka podekscytowana :-):-) juz niemoge sie doczekac jak zaczne mu wprowadzac, ale to dopiero jak skonczy 5 czyli najwczesniej za 2 tygodznie :tak: :-)

reklama
Moj maly znowu dostal wysypki:-(mimo tego ze podaje tylko produkty Bio i "A".
Bylam dzisiaj na spacerze i kupilam marchewke,pietruszke,mlode ziemniaczki i piers z indyka zrobie sama moze to cos pomoze bo ja juz nie wiem co dziecku podawac.
Zaraz dogotuje sie do konca i zobacze.
Widze ze dawalyscie tez same juz zmiksowanego bananka tez kupilam i jabluszka i powoli z tym sprobuje- a sloiczki stoja u mnie.

Asix to gadaj z mezem po angielsku :-D:-D:-D

ale to prawda ze mam dobrze, bo jak jakiegos slowa czy czegos nie kumam to on mi to wytlumaczy :tak: :-) codziennie sie ucze, ale mozolnie mi to idzie, ja to zawsze mowie ze z Davidkiem sie bede uczyc :-):-)

My powoli wchodzimy w słoiczki powyżej 6 miesiąca. Indze smakują, mają kawałki warzywek, mięska i dodatków więc może sobie trochę buzią pomielić;-) Był już rosołek z ryżem, kurczakiem i warzywami, dzisiaj indyk z warzywami, owocami i kaszką kukurydzianą, aż jej się rączki trzęsły;-) Jutro wołowinka z fasolką:-)

My powoli wchodzimy w słoiczki powyżej 6 miesiąca. Indze smakują, mają kawałki warzywek, mięska i dodatków więc może sobie trochę buzią pomielić;-) Był już rosołek z ryżem, kurczakiem i warzywami, dzisiaj indyk z warzywami, owocami i kaszką kukurydzianą, aż jej się rączki trzęsły;-) Jutro wołowinka z fasolką:-)

Super ze babelek tak je:-)az ci zazdroszcze:tak:

a ja probowalam dac Davidkowi jabluszko hippa i nie wiem czy to za kwasne dla niego czy co, bo takie miny robi ze masakra i wiekszosc wypluwa. Nie wiem czy ogolnie nie jest jeszcze gotowy jesc z lyzeczki czy to jabluszko mu nie podchodzi :sorry2:

reklama
Karina, też się cieszę, bo z nią nigdy nie wiadomo jak będzie z jedzeniem.

Wisienka, Davidek się krzywi, bo to dla niego nowy smak, nie potrafi jeszcze jeść i dlatego większość ląduje na śliniaku. nek do tej pory jak poznaje coś nowego to się tak krzywi, jakby nie wiem co w buzi miała;-)

Do góry