reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Wprowadzamy nowe papu dla Naszych Bobasów***

reklama
A mnie co chwile rozjasnia umysł :-D
Kobiety!! Jesli nie macie eko ogródków koło siebie lub boicie sie kupować warzywa w supermarketach są jeszcze MROŻONKI :-D:-D:-D
Że też tak późno na to wpadłam :laugh2:
Zawsze swieże i dobre warzywka zamrożone :tak:
Nic dodać nic ując :sorry2:

women-musze ci podziekowac za przepis na deserek ten z biszkopcikami-NO REWELACJA!!!! maly sie zajadal jak szalony no i syte to jest :)
tylko ja zamiast deserka dodalam banana, bo w sloiczkach i tak nie kupuje tylko robie sama
buzka!

z tym bananem to ja bym uwazala, gdzies kiedys czytalam ze po 10 miesiacu dopiero mozna podawac :tak::-)

WISIENKA-ale banana masz w sloiczkach z hippa dla dzieci od 4 miesiaca i to z ryzem albo z jablkiem wiec luzik ja sie nie boje zreszta najpierw patrze co jest w sloikach a potem robie sama

Dzięki dziewczyny! Tak właśnie myślałam, że dzieciaczkom na "cycu" jedzonko wprowadzamy troszkę później.

Próbowałam dawać Radkowi kaszkę na łyżeczce, ale od razu lądowała na brodzie:-),
a jak dam z butelki to znika raz-dwa!!

oj dziewczyny to widze ze szalejecie !!!! :-):-):-)

mam pytanko
bo wiem ze podajecie herbatki soczki itd, i ja sie ostatnio zastanawialam aby mu kupic jakas fajna owocowa herbatke no i moje pytanie brzmi czy tez ja trzeba podawac stopniowo oraz jaka polecacie?

reklama
Do góry