reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Wprowadzamy nowe papu dla Naszych Bobasów***

reklama
My powoli wchodzimy w słoiczki powyżej 6 miesiąca. Indze smakują, mają kawałki warzywek, mięska i dodatków więc może sobie trochę buzią pomielić;-) Był już rosołek z ryżem, kurczakiem i warzywami, dzisiaj indyk z warzywami, owocami i kaszką kukurydzianą, aż jej się rączki trzęsły;-) Jutro wołowinka z fasolką:-)

Bira ja dzis dałam Kapikowi taki słoiczek pierwszy raz:-) trząsł się cały tak mu smakowało;-) chodziaż początek to ciagle się krztusił:-) hihi dopiero po chwili załapał o co lotto;-)

a moj synus nie lubi sloiczkow, tzn narazie tylko posmakowal jablka deser z gerbera i nie podchodzi mu, wykrzywial sie jak nie wiem i nawet zaciskal usta abym nie mogla mu wsadzic lyzeczki, a powyzej 5 lyzeczek zaczynal marudzic i plakac. :sorry2:
zreszta jakies uczulenie dostal i nie wiem czy to nie od tego jablka i jak narazie znow jest tlyko na cycu.

Dziewczyny powiedzcie mi jedna rzecz z tego co pamietam pisalyscie ze dajecie maluchom biszkopty i chrupki kukurydziane.

Jezeli chodzi o te biszkopty to jakie dajecie u mnie patarzlam juz w kilku sklepach i sa wszedzie zwykle takei z cukrem.
Jezeli chodzi o te chrupki kukyrydziane to dajecie tak same????czy w czyms maczacie bo one potrafia sie przyklejac w buzi......

Bira ja dzis dałam Kapikowi taki słoiczek pierwszy raz:-) trząsł się cały tak mu smakowało;-) chodziaż początek to ciagle się krztusił:-) hihi dopiero po chwili załapał o co lotto;-)

Sabinka, super. :-) Inga już zwykłej zupki nie ruszy:-) Zaraz zaczyna marudzić;-) Ale te nasze maluchy rosną:-)
Dziewczyny powiedzcie mi jedna rzecz z tego co pamietam pisalyscie ze dajecie maluchom biszkopty i chrupki kukurydziane.

Jezeli chodzi o te biszkopty to jakie dajecie u mnie patarzlam juz w kilku sklepach i sa wszedzie zwykle takei z cukrem.
Jezeli chodzi o te chrupki kukyrydziane to dajecie tak same????czy w czyms maczacie bo one potrafia sie przyklejac w buzi......

Karina
, Inga dostaje zwykłe biszkopty z cukrem:-) Wsio jest ok. Ja jej dodaję do owoców albo deserków:-) Chrupki dostaje w rękę i sobie mymla;-)

Wisienka, Davidek niedługo się przyzwyczai :-) Musi poznać nowy smak, przecież dotąd jadł tylko mleko i nie zna nic innego.

Karina chrupeczki podaję najczęściej FLIPSY, ale jadł też Crusty of corn czy jak to się tam pisze;-) dostaję do rączki i wcina...:-)

Biszkopty zwykłee:-) jakie są w sklepie od początku takie je i żadnych zmian nie widze:-) najczęściej je biszkopty Petitki chyba się nazywają takie okrągłe..albo dostaje do rączki i pomemła troche:-) albo do deserków mu wkruszam:-)

reklama
Do góry