reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Wprowadzamy nowe papu dla Naszych Bobasów***

Women ja już też nie gotuję osobno Piterowi. Je z nami prawie wsyztsko.
Ja obiad gotuję codziennie więc je z nami.
Chyba że robie coś typu zupa grochowa czy coś to wtedy młodemu coś innego ugotuje na szybko.

reklama
Dzieki za odpowiedzi
U mnie jak nie ma chłopów w domu to obiadu nie robie dla samej siebie ale raczej takich dni jest mało wiec chyba też Dorian zacznie jesc z nami,a słoik w zamrażalniku specjanie dla niego tez moze sobie stac w razie wlasnie takich dni z brakiem obiadu.
Tyle ze Dorian je o 11 obiad wiec chyba zamienie mu na deser a obiad o 15 w zamian za deser

juz dawno mialam napisac
jezeli ktora bedzie miala jeszcze dziecko i miala zamiar kupic lezaczek do polecam babybjorn
moj nicki do tej pory na nim siada i czata ksiazeczki lekko sie bujajac
on jest niski i malemu latwo sie na niego wchodzi .........takze dobry zakup

Women ja jeszcze gotuję osobno dla Amandy :sorry2: i na razie nie zrezygnuję z tego:sorry2:
Przyrządzam jej jedzenie bez dodatku soli i jest mi lepiej doprawiać zupkę jak mam w małym rondelku niż w 5 litrowym garze:sorry2:
juz dawno mialam napisac
jezeli ktora bedzie miala jeszcze dziecko i miala zamiar kupic lezaczek do polecam babybjorn
Mirka dobrze wiedzieć ;-)
Mój zakup leżaczka to była porażka już nie pamiętam jakiej firmy ale Amandziucha wcale nie chciała w nim siedzieć i oddałam go do komisu:dry:
Oblukam na allegro te babybjorn;-)

juz dawno mialam napisac

Inga miała z Chicco. Zarąbisty jest. Teraz pożyczyłam go koleżance, ale jak przyjdzie potrzeba ma mi go oddać;-)

od kiedy dzieci moga jest salate itp .....nie to zeby nicki chcial ale ja bardzo lubie i nie chcialabym zeby nik nie jadl
Mirka myśle ze nie ma w tym wieku przeciwskazań ale napewno nie w tym okresie bo tylko pieknie zielona holenderska jest a ona napewno do najzdrowszych nie nalezy:no:.Spróbuj w czerwcu, lipcu wtedy nie są tak nawozone:tak:

reklama
Do góry