reklama
anineczka
królowa mrówek :P
A mnie co chwile rozjasnia umysł
Kobiety!! Jesli nie macie eko ogródków koło siebie lub boicie sie kupować warzywa w supermarketach są jeszcze MROŻONKI
Że też tak późno na to wpadłam
Zawsze swieże i dobre warzywka zamrożone
Nic dodać nic ując
Kobiety!! Jesli nie macie eko ogródków koło siebie lub boicie sie kupować warzywa w supermarketach są jeszcze MROŻONKI
Że też tak późno na to wpadłam
Zawsze swieże i dobre warzywka zamrożone
Nic dodać nic ując
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
women-musze ci podziekowac za przepis na deserek ten z biszkopcikami-NO REWELACJA!!!! maly sie zajadal jak szalony no i syte to jest
tylko ja zamiast deserka dodalam banana, bo w sloiczkach i tak nie kupuje tylko robie sama
buzka!
z tym bananem to ja bym uwazala, gdzies kiedys czytalam ze po 10 miesiacu dopiero mozna podawac :-)
anineczka
królowa mrówek :P
Moj młody też jadł ten słoiczek co asix. Banan z jabłkiem Hipp organic stage 1
Antek wtrąbił całego banana jak miał bodajże 6-7 miesiecy ;-)
Antek wtrąbił całego banana jak miał bodajże 6-7 miesiecy ;-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
KApik też uwielbia bananka:-) i soczek i deserek..mniam mniam:-) i takeigo prawdziwego też już kilka razy dostał;-)
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
oj dziewczyny to widze ze szalejecie !!!! :-):-):-)
mam pytanko
bo wiem ze podajecie herbatki soczki itd, i ja sie ostatnio zastanawialam aby mu kupic jakas fajna owocowa herbatke no i moje pytanie brzmi czy tez ja trzeba podawac stopniowo oraz jaka polecacie?
mam pytanko
bo wiem ze podajecie herbatki soczki itd, i ja sie ostatnio zastanawialam aby mu kupic jakas fajna owocowa herbatke no i moje pytanie brzmi czy tez ja trzeba podawac stopniowo oraz jaka polecacie?
reklama
bira
Listopadowe mamy'07
Wisienka, Inga pije herbatki bobovity, bo Hipp jest dla niej za słodki. A pije tyle ile ma ochotę. Raz zrobi kilka łyków a czasami wytrąbi 100.
Podziel się: