reklama
Witam i serdecznie pozdrawiam Was wszystkie.
Jestem listopadową mamą Basi:-).Od pewnego czasu śledzę forum, ale dotąd nie miałam odwagi sama niczego napisać.Zresztą moje maleństwo jest tak absorbujące...a ja właśnie wróciłam do pracy...Czy mogłabym również prosić o książkę z przepisami?Wiem,że to niezbyt ładnie zaczynać od prośby, ale postaram się więcej nie pasożytować.
Jestem listopadową mamą Basi:-).Od pewnego czasu śledzę forum, ale dotąd nie miałam odwagi sama niczego napisać.Zresztą moje maleństwo jest tak absorbujące...a ja właśnie wróciłam do pracy...Czy mogłabym również prosić o książkę z przepisami?Wiem,że to niezbyt ładnie zaczynać od prośby, ale postaram się więcej nie pasożytować.
ELBRA-dalabys rade mi tez podeslac ksiazeczke,bo dostalam od sabinki przepisy (bardzo ciekawe)ale to chyba cos innego niz te co ty podawalas oto moj e-mail joannabukowska1@wp.pl
dobra spadam do mojego zarloka
E
ELBRA
Gość
ELBRA-dalabys rade mi tez podeslac ksiazeczke,bo dostalam od sabinki przepisy (bardzo ciekawe)ale to chyba cos innego niz te co ty podawalas oto moj e-mail joannabukowska1@wp.pl
Przesłalam ci teraz tą ksiazke. a to przeslij mi ta od Sabiny jak możesz.
Dziewczyny powiedzicie mi czy na pierwszy raz to musze marchewke lub jabłko ugotowac?
Powinnaś najpierw podac starte jabłuszko lub sok jabłkowy
E
ELBRA
Gość
nie ma sprawy tylko podaj maila. mozesz posłać maila na privaWitam i serdecznie pozdrawiam Was wszystkie.
karina1980
Fanka BB :)
Elbra jak mozesz przeslij mi tez ta ksiazke na karina23b@o2.pl
Bede bardzo wdzieczna
POZDRAWIAM
KARINA
Bede bardzo wdzieczna
POZDRAWIAM
KARINA
Przesłalam ci teraz tą ksiazke. a to przeslij mi ta od Sabiny jak możesz.
nie potrzebnie cie fatygowalam bo ksiazke od sabiny mam dokladnie ta sama zakrecona jestem ostatnimi czasy,wiec jeszcze raz sorki!!
reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
kupilam dzis herbatke marchewkowa jablkowa .....ciekawe czy bedzie smakowala??
wow... nie mialam pojecia, ze takie sa
Podziel się: