reklama
dziunia79
Fanka BB :)
są specjelne biszkopty dla dzieci nestle "chrupaczki" i bobovity ale nie pamiętam nazwy
Lilka czyż byś była po gastronomiku?
anineczka
królowa mrówek :P
Women w Petitkach też jest dużo różnych rzeczy.
Myśle,że nie powinnyśmy aż tak drastycznie podchodzić do tego co jest napisane na opakowaniu.Trzeba zaufać ekspertom.
Choć jak tylko coś można wyeliminować z diety dziecka,coś co nas niepokoi to zróbmy to.
Widzę,,że w mamutach też są orzechy....hmmm chyba tak musi być i możliwe,że było tak od lat a ja dopiero teraz zerknełam na opakowanie
Myśle,że nie powinnyśmy aż tak drastycznie podchodzić do tego co jest napisane na opakowaniu.Trzeba zaufać ekspertom.
Choć jak tylko coś można wyeliminować z diety dziecka,coś co nas niepokoi to zróbmy to.
Widzę,,że w mamutach też są orzechy....hmmm chyba tak musi być i możliwe,że było tak od lat a ja dopiero teraz zerknełam na opakowanie
są specjelne biszkopty dla dzieci nestle "chrupaczki" i bobovity ale nie pamiętam nazwy
Kurcze to nawet nie wiedzialam,i nie widziałam ich nigdzie.
dobrze wiedziec
Anineczka masz racje...
ups coś linki sie psują
może ten zadziała :
http://www.nutricia.com.pl/produkty_marki.php?brand=BOBOVITA&id=180
może ten zadziała :
http://www.nutricia.com.pl/produkty_marki.php?brand=BOBOVITA&id=180
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Prosze o odpowiedz.
Czy podajecie biszkopty a jak tak to jakie?
Prosze o wklejenie zdjęć opakowań
Bo ja kupiłam ostatnio z LU Petit i mnie troche one nie podchodzą.
Bo na opakowaniu wśród wymienionych składników jest: mleko,soja,orzechy arachidowe
Te orzechy mi bardzo nie pasują
Macie jakieś inne?
anineczka ja daje heinz organic biscotti sie nazwyaja :-) i sa specjalne dla dziekca o 6 miesiaca.
tutaj masz linka jak ygladaja Heinz Organic Biscotti Baby Biscuits | Delivered Worldwide
kupisz je normalnie w aptece, boots czy tesco i sa za £1 jak dobrze pamietam.
patrze w sklad to nie maja zadnego E, jajka, sol, barwnik, smak czy uleopszaczy zero!!!
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Anieczka jak bedziesz coś wiedzieć to pisze... kurde Kapik dawno je już te biszkopciki i nic mu nie jest...a praktycznie codzień zje....
nie bede tam nic dopisywać w niemowlakach jak coś odpisza to napisz bo ja moge nie zerknąć czy coś:-) ale widze ze narazie nikt nie odpisał:-)
nie bede tam nic dopisywać w niemowlakach jak coś odpisza to napisz bo ja moge nie zerknąć czy coś:-) ale widze ze narazie nikt nie odpisał:-)
anineczka
królowa mrówek :P
No miałam je kiedyś.Dobre sąanineczka ja daje heinz organic biscotti sie nazwyaja :-) i sa specjalne dla dziekca o 6 miesiaca.
tutaj masz linka jak ygladaja Heinz Organic Biscotti Baby Biscuits | Delivered Worldwide
kupisz je normalnie w aptece, boots czy tesco i sa za £1 jak dobrze pamietam.
patrze w sklad to nie maja zadnego E, jajka, sol, barwnik, smak czy uleopszaczy zero!!!
Te Lu Petit kupiłam bo pamiętam je z dzieciństwa i są troszke inne niż Heinz.Heinz-a są bardziej kruche a tamte pulchne i miękkie.
Dam znać,ale niewiem czy mi ktoś odpiszeAnieczka jak bedziesz coś wiedzieć to pisze... kurde Kapik dawno je już te biszkopciki i nic mu nie jest...a praktycznie codzień zje....
reklama
Podziel się: