reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Wprowadzamy nowe papu dla Naszych Bobasów***

Elbra ja na ciebie tez nie naskakuje :no:
wybacz jesli tak to odczulas

moze nigdy sie nad tym nei zastanawialas...my ci jakby co powiedzialysmy co o tym sadzimy i co wiemy:tak:;-)

porozmawiaj z lekarzem :tak: wtedy dowiesz sie wszystko co i jak

ja np.Milenie w wieku ok.dwoch lat podalam krowie z tego wzgledu ze to modyfikowane jest strasznie slodkie i mnie to wkurzalo :baffled:
nie chcialam by pila taką slodycz...

mleko teraz dostaje rano i wieczorem i nie ucze jej pic z kakao ani nie slodze

reklama
Spoczko laski przecież sie nie obrażam ani nic. Dobrze że mi piszecie swoje zdanie. Zawsze lepiej usłyszeć i posłuchać kogoś niż próbować coś co może nie mieć sensu itp.
Więc ja jestem wdzięczna za wasze opienie. W końcu po to pytam:tak:

Piter pije NAN2. Ale w poniedziałek jadę z nim do pediatry żeby obadała mniej więcej czy te suche płatki skóry na łokacicach to np nie od mleka. wtedy pewnie będzie hypoalergiczne pił.
o d dzisiaj nie dostaje marchewki wogóle ani w upce ani w soczku. bo wydawało mi sie ze jak pił sok marchewkowy to mu sie tonasiliło. no ale moze się mylę. ale na wszelki wypadek usunę mu to.

Jak się uda to jeszcze jutro ide z młodym do pediatry po jakieś inne mleko.Bo te suche płaty skóry mnie dobijają a raczej Piotrka bardziej:-(
Także spoko loko mleka krowiego nie będę dawać:-p bo szwagier ma syna i on ma skaze a teraz mają córcie i tz ma skaze więc u nas jest duże prawdopodobieństwo że to jest genetyczne:-:)-:)-(
Boziu mam nadzieję ze po zmianie mleka przejdzie.
ale i tak w przyszłym tygodniu jadę z małym do alergologa.

Witajcie.
Ostatnio rzadko mam okazję zaglądać na forum, więc dziś odrabiam zaległości i ...włos mi się na głowie jeży.Jak to w wieku 6 mcy jadła to samo na obiad co rodzice?Dziewczyny, przestańcie się głupio chwalić, bo zmyślać też trzeba umieć. Jestem stomatologiem i wiem, że Milenka jak miała roczek, to mogła mieć najwyżej 12 z 20 mlecznych zębów.(chyba że jest psem, wtedy mogła mieć pełne łuki- podpowiada mi mój mąż- też stomatolog)

Witajcie.
Ostatnio rzadko mam okazję zaglądać na forum, więc dziś odrabiam zaległości i ...włos mi się na głowie jeży.Jak to w wieku 6 mcy jadła to samo na obiad co rodzice?Dziewczyny, przestańcie się głupio chwalić, bo zmyślać też trzeba umieć. Jestem stomatologiem i wiem, że Milenka jak miała roczek, to mogła mieć najwyżej 12 z 20 mlecznych zębów.(chyba że jest psem, wtedy mogła mieć pełne łuki- podpowiada mi mój mąż- też stomatolog)

a 12 zebow to za malo zeby gryzc??
Twoj post jest z lekka nie na miejscu,a raczej jego ton
jesli oburza cie ze 6 miesieczne dziecko sprobowalo cokolwiek to twoja sprawa
mnie Twoje zdanie akurat nie obchodzi i nie pisz tu ze ktos sie glupio chwali,bo w tym momencie obrazasz innych!

a 12 zebow to za malo zeby gryzc??
Twoj post jest z lekka nie na miejscu,a raczej jego ton
jesli oburza cie ze 6 miesieczne dziecko sprobowalo cokolwiek to twoja sprawa
mnie Twoje zdanie akurat nie obchodzi i nie pisz tu ze ktos sie glupio chwali,bo w tym momencie obrazasz innych!

Lilka racja takich osób tu nie chcemy zmykaj stąd dziewczyno bo było to niesmaczne

Witajcie.
hehehe no nic tylko sie smiac,nie ma to jak ograniczony lekarz. wychowuj swoje dzieci jak chcesz-najprawdopodobniej ksiazkowo, powodzenia. a jesli to co piszemy tak bardzo cie boli to nie wchodz na to forum pani doktor

dziewczyny podajecie swoim dzieciom skorke od chleba????:sorry2:moja tesciowa caly czas mi powtarza ze jak bede jej dawac do rzucia to mala szybciej nauczy sie gryzc no i w ten sposob nie bede musiala podawac jej kaszki z glutenem tylko bedzie miala gluten wprowadzony przez tez chleb:sorry2: dla mnie to bzdura ale jestem niedoswiadczona mamuska wiec co o tym myslicie??:-)bo juz brak mi argumentow

wiesz co Kathhe ja daje skorke (tne wzdluz kanapki,odkrajam Hani sama skorke) od jakos 2 miesiecy
w zasadzie Hania tylko pogryzie,poslini i odrzuca na bok
nic z tego nei je

reklama
lilka no wlasnie przeciez dzieci rzuja ta skorke a nie jedza wiec jak mam miec niby przez to wprowadzony gluten:dry:wrrrrrrrrr

Do góry